
Нутове пюре з грибами
498 ₴/упаковка
- Готово до відправки
Натуральне нутове пюре з білими грибами
Нутове пюре з грибами – вишуканий перекус з білими грибами. Нут належить до бобових, а тому легко вгамовує голод і містить високу концентрацію рослинних білків, а також піклується про міцність кісток та хорошу роботу травної системи. Білі гриби – корисний додаток до гарніру. Смакове поєднання і висока поживність – суттєві переваги гарніру.
Вважається, що заготовки швидкого приготування не можуть бути корисними. Ми відійшли від цього стереотипу і скомпонували неймовірно смачне та ароматне пюре з нутового борошна, білих грибів та кунжутної клітковини, присмачене подрібненим кмином та сіллю з травами. Звичайно ж, всі інгредієнти – натуральні та свіжі!
Нутове пюре з білими грибами – повноцінний гарнір із добовою нормою кількості білків. Нут належить до бобових, тому легко вгамовує голод і містить високу концентрацію рослинних білків.
Сушені білі гриби користуються популярністю завдяки м'ясистій структурі та приємному смаку. У складі міститься високий відсоток вітамінів і мінеральних речовин, необхідні нормального функціонування внутрішніх органів людини.
Нутове пюре з білими грибами – зручна, швидка та дуже корисна їжа для поціновувачів здорового харчування чи корисних перекусів у дорозі, горах чи роботі.
Особливості виробництва нутового пюре з грибами
Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва продуктів аж до розфасовки. Всі інгредієнти натуральні та вирощуються / видобуваються далеко від великих міст і промислових підприємств. При цьому мінеральні добрива, пестициди та інсектициди не використовуються.
Свіже нутове пюре з грибами фасується у крафтові стакани або паперову упаковку – залежно від обсягу замовлення.
Спосіб застосування нутового пюре з грибами
Взяти необхідну кількість суміші та залити окропом у такій кількості, щоб отримати бажану консистенцію. Розмішати та дати настоятися кілька хвилин.
Для поліпшення смакових якостей і поживності пюре можна приправити сиродавленою олією, улюбленими соусами та зеленню.
Корисні властивості нутового пюре з грибами
Пюре поповнює енергетичні ресурси організму та чудово тамує голод. Має антиоксидантний потенціал і може знизити рівень шкідливої речовини акриламіду.
- Травна система. Пробіотичні властивості. Очищення кишечника від шлаків. Глистогінний і легкий послаблюючий ефект.
- Ендокринна система. Прискорення метаболізму. Запобігання авітамінозу. Підтримання гормонального балансу та здоров’я щитовидної залози. Нормалізація рівня цукру в крові.
- Нервова система. Полегшення депресивних і тривожних станів, усунення перепадів настрою. Поліпшення пам’яті, концентрації уваги, швидкості реакції. Нормалізація сну.
- Кровоносна система. Зниження артеріального тиску та концентрації холестерину в крові. Профілактика атеросклерозу та недокрів’я.
- Статева система. Підвищення шансів на овуляцію у жінок. Усунення хворобливих відчуттів і психоемоційного дискомфорту в передменструальний або клімактеричний період. Поліпшення якості сімені в чоловіків. Профілактика захворювань сечостатевих органів.
- Опорно-рухова система. Нарощування м’язів. Відновлення після травм і хвороб. Зміцнення кісток, хрящів і зубів.
Особливості вживання та зберігання нутового пюре з грибами
- Для вагітних: корисне як багате джерело фолієвої кислоти, а також для усунення токсикозу. Проте через наявність чорного кмину в складі, застосовувати варто в обмежених кількостях.
- Для годувальниць: посилює лактацію та покращує якість молока.
- Для дітей: корисне та рекомендується з 3 років.
- Для літніх людей: рекомендується для зниження ризику захворювань опорно-рухового апарату, серцевих захворювань, хвороб Альцгеймера та Паркінсона.
- Зберігання: до 6 місяців при температурі не вище 18°С і відносній вологості повітря не вище 70%. Відкриту упаковку з продуктом зберігати в холодильнику.
Протипоказання нутового пюре з грибами
Не рекомендується при тромбофлебіті, холециститі, подагрі, нефриті, варикозі, індивідуальній непереносимості.
Корисний склад нутового пюре з грибами
- Вітаміни: B9, B2, A, C, E, K, F.
- Біологічно значущі елементи: залізо, фосфор, калій, цинк, кальцій, магній, селен, мідь, марганець, молібден, кремній.
- Корисні сполуки: поліфеноли, пуринові основи, пектини, лігнани, фітостерини, жирні кислоти омега-3 й омега-6.
- Клітковина та білок.
Характеристики
- Білки 13,2 г на 100 г продукту
- Жири 4,9 г на 100 г продукту
- Вуглеводи 17,9 г на 100 г продукту
- Калорийность 312 Ккал на 100 г продукту
- Склад нутове борошно, білі гриби, кунжутна клітковина, подрібнений кмин, сіль із травами
- Тип паковання паперовий крафт-пакет або склянка з кришкою та дерев'яною ложкою
- Термін зберігання (рекомендований) 6 міс. у темному сухому місці за температури від +5 °C до +18 °C
- Вирощене (вироблено) власне виробництво
- Країна виробник Україна
Більше товарів групи "Пластівці, каші, пюре" можна переглянути в цьому розділі
Всі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Термін придатності | 6 міс |
Склад | нутове борошно, білі гриби, кунжутна клітковина, подрібнений кмин, сіль із травами |
Користувацькі характеристики | |
Упаковка | 1 кг |
Тип | Веганські продукти |
- Ціна: 498 ₴/упаковка