Ягоди годжі натуральні
Ягоди годжі - природне джерело здоров'я та довголіття, відомі як ягоди щастя, китайська дереза, плоди довголіття, барбарис тибету, райські ягоди, червоний алмаз. Ягоди годжі прийшли до нас із Азії та стали частим елементом здорового раціону. Їх насичений вітамінний склад, антибактеріальні та загальнозміцнюючі властивості особливо доречні у міжсезоння. Жінкам ягоди годжі полюбилися як ефективний засіб для схуднення та краси. До того ж, вони дуже смачні: нагадують поєднання журавлини та вишні.
Ягоди годжі вважаються однією з найцінніших лікарських рослин у всьому світі. Їх склад включає величезну кількість поживних речовин, вітамінів, антиоксидантів, кальцію, цинку, заліза, фосфору та інших корисних для нашого організму речовин.
Антиоксидантні властивості ягід годжі пов'язані насамперед із харчуванням клітини енергією, зменшенням окислення клітин крові та, відповідно, із уповільненням процесу старіння організму. Дієтологія та бимолекулярна медицина називають годжі засобом профілактики раку, приписуючи таку можливість мінералу германію, що міститься у складі ягоди.
Зважаючи на свою унікальну генеруючу здатність, ягода годжі впливає на поліпшення роботи залоз, відповідальних за первинні статеві клітини, що веде до зміцнення передміхурової залози у чоловіків. Ягода сприяє покращенню лімфотоку в пахвинних лімфах, що також важливо для матки.
Особливості постачання ягід годжі
Ми ретельно перевіряємо якість продукції у постачальників, перш ніж ухвалити рішення про закупівлю та подальшу співпрацю.
- Тестові зразки. Тестові зразки та наявність документів, що підтверджують відповідність міжнародним санітарним нормам і високій якості, – обов'язкові умови покупки продуктів імпортного походження. Наша компанія докладає великих зусиль, аби запропонувати покупцям товари найкращої якості.
- Зберігання. Продукт зберігається відповідно до санітарних норм і фасується в день замовлення. Покупець отримує якісні ягоди з останнього врожаю.
- Фасування. У день замовлення товар упаковується в екологічні крафтові пакети.
Застосування в кулінарії ягід годжі
Годжі можна вживати як інші солодкі ягоди або як замінник родзинок: самостійно, в складі каш, мюслі, салатів, оладок, пирогів і печива.
Додавайте їх у йогурт, кефір, смузі та сирну масу, заварюйте з ними чай.
Дуже добре поєднуються ягоди годжі з шоколадом: білому та молочному вони надають легкої кислинки, а темному та фруктовому – солодкості.
ПОЛУНИЧНИЙ СМУЗІ З ЯГОДАМИ ГОДЖІ
Годжі надають напою солодкого ягідного смаку та в'язкості, чудово поєднуючись із полуничними характеристиками. Полуницю можна використовувати як свіжу, так і заморожену, а також на смак додавати спеції.
ІНГРЕДІЄНТИ:
- ягоди годжі – 40 г
- полуниця – 200 г
- мед – 10 г
- рослинне молоко (найкраще підійде кокосове та мигдальне) – 300 г.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
- Залити гарячою водою ягоди годжі та запарювати 15 хвилин.
- Полуницю промити й очистити від хвостиків.
- У чашу блендера або комбайна помістити ягоди годжі, полуницю, мед і збити до однорідності.
- Влити молоко та знову гарно збити. Можна додати кілька кубиків льоду.
Корисні та лікувальні властивості ягід годжі
Ягоди годжі мають антибактеріальні, протигрибкові й антиоксидантні властивості, тому дуже корисні як для зовнішніх, так і для внутрішніх систем організму. Прискорюють період реабілітації після важких захворювань, захищають від вільних радикалів та окисного стресу.
- Кровоносна система. Профілактика анемії та захист еритроцитів. Поліпшення кровообігу, що позначається на здоров'ї багатьох органів.
- Ендокринна система. Регуляція рівня цукру в крові. Стимуляція імунної відповіді на чужорідні тіла й антигени. Усунення алергічних реакцій. Прискорення метаболізму.
- Нервова система. Користь для очей і зору, усунення симптомів синдрому “сухого ока”, поліпшення кровопостачання сітківки. Боротьба з безсонням і пригніченістю. Профілактика хвороби Альцгеймера.
- Травна система. Очищення печінки та захист її клітин від пошкоджень. Усунення запорів, підтримання здорової мікрофлори кишечника.
- Покривна система. Поліпшення стану шкірних покривів, усунення дерматитів. Сприяння виробленню колагену, боротьба з целюлітом. Незначний захист від УФ-променів, зменшення запалень від сонячних опіків.
- Статева система. Підвищення лібідо, допомога при еректильних дисфункціях.
- Видільна система. Поліпшення роботи нирок.
Особливості вживання та зберігання ягід годжі
- Для вагітних: у дуже невеликих кількостях (при зловживанні можуть викликати скорочення стінок матки та призвести до викидня).
- Для дітей: можна давати куштувати з 3 років. Ягоди корисні для дітей з ослабленим імунітетом.
- Зберігання: до 1 року в сухому прохолодному місці, подалі від впливу сонячних променів. Можна заморожувати.
- Добова норма: для дітей – 5-10 г, для підлітків – 20-30 г, для дорослих – до 50 г (15-25 шт.).
Протипоказання ягід годжі
Прийом лікарських препаратів, підвищена температура тіла. Алергія.
Корисний склад ягід годжі
- Вітаміни: C, група B (B1, B2, B3, B6, B7), E.
- Біологічно значущі елементи: залізо, цинк, фосфор, магній, калій, кальцій, мідь, марганець, селен, германій.
- Корисні сполуки: бета-каротин, антиоксиданти, глікозиди.
- Клітковина.
Характеристики
- Білки 11,1 г на 100 г продукту
- Жири 2,6 г на 100 г продукту
- Вуглеводи 53,4 г на 100 г продукту
- Калорійність 309 Ккал на 100 г продукту
- Тип тари паперовий крафт-пакет або мішок
- Термін зберігання 12 міс. у сухому місці при температурі від +4°С до +18°С
- Країна походження ягід США
Більше горіхів та сухофруктів у цьому розділі
Усі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | США |
Тип продукції | Сушені |
Культура | Ягоди годжі |
Тип | Фасовані |
Упаковка | |
Упаковка | 250 г |
- Ціна: 222 ₴/упаковка