Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
904 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Рис червоний дикий довгозерний

58 ₴/упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • Готово до відправки
Рис червоний дикий довгозерний
Рис червоний дикий довгозернийГотово до відправки
58 ₴/упаковка
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Нешліфований червоний дикий рис довгозерний

Червоний нешліфований рис вирізняється підвищеним вмістом заліза та білків, у порівнянні з іншими сортами. Йому властиві насичене темно-бордове забарвлення, солодкуватий горіховий смак з квітковими нотками, м’якість і ніжність у приготованому вигляді. Червоний рис практично не містить жирів, сприяє схудненню.

Особливості постачання червоного нешліфованого рису

Ми ретельно перевіряємо якість продукції у постачальників, перш ніж ухвалити рішення про закупівлю та подальшу співпрацю.

  • Тестові зразки. Тестові зразки і наявність документів, що підтверджують відповідність міжнародним санітарним нормам і високій якості, – обов'язкові умови закупівлі зерна імпортного походження. Наша компанія докладає великих зусиль, щоб запропонувати покупцям продукцію найкращої якості.
  • Зберігання. Нешліфований рис зберігається у відповідності з усіма санітарними нормами. Фасується лише в день замовлення. Таким чином покупець отримує свіжий червоний рис з останнього врожаю.
  • Фасування. Товар упаковується в екологічну паперову тару та надсилається замовникові.

Застосування у кулінарії червоного нешліфованого рису

Ніжний солодкуватий смак червоного рису з нотками жасмину та мигдалю чудово поєднується з фруктами, сухофруктами, горіхами, овочами, яйцями, м’ясом, рибою, морепродуктами та грибами. З червоним рисом готують плов, супи, різотто, запіканки, салати, фарширують овочі, готують вегетаріанські котлети і навіть десерти.

Перед приготуванням червоний рис обов'язково потрібно замочувати. Рекомендована пропорція при варінні – 3 склянки води на 1 склянку рису.

ЧЕРВОНИЙ РИС З ГРИБАМИ Й ОВОЧАМИ

Червоний рис урізноманітнює звичні рисові страви смаком і зовнішнім виглядом. Додайте до нього гриби й прості овочі та переконайтеся, що звичайнісінька страва заграє новими барвами.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • рис червоний – 1 скл.
  • білі гриби – 400 г
  • цибуля ріпчаста – 140 г
  • морква – 80 г
  • болгарський перець – 100 г
  • часник – 40 г
  • оливкова олія – ​​50 мл
  • суміш трав – 2 г
  • паприка – 15 г
  • перець чорний мелений – 10 г
  • сіль – на смак.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Червоний рис промити та відварити до готовності (у пропорції з водою 1:3).
  2. Гриби відварити у підсоленій воді.
  3. Почистити цибулю, нарізати й обсмажити до золотавості на оливковій олії.
  4. До цибулі додати моркву, болгарський перець, неочищені зубчики часнику. Обсмажити хвилин 10.
  5. Додати гриби та, помішуючи, готувати ще 5 хвилин. Внести спеції.
  6. Викласти до овочів рис, потушкувати все разом на слабкому вогні протягом 5 хвилин.

Пророщування червоного нешліфованого рису

У червоному рисі є зародок, тому його можна пророщувати. Для цього потрібно промити зерна та замочити на добу. Потім промити й знову залити свіжою водою до половини, розклавши рис на плоску тарілку в один шар. Рекомендується накрити зверху тарілкою так, щоб забезпечити і темряву, і доступ повітря. Бажано також дотримуватися температурного режиму (оптимально +22-25°C). Коли зернятка вберуть всю воду – долити ще до половини.

Приблизно через 7 годин рис почне трохи проростати. Він стане м'яким і досить приємним на смак. Проростки потрібно зберігати в холодильнику, але недовго (до 3 днів).

Корисні властивості червоного нешліфованого рису

Червоний рис поєднує корисні властивості бурого та чорного рису. Має протизапальні властивості, незамінний продукт у дієтології та народній медицині.

  • Видільна система. М’яке виведення солей, шлаків, токсинів, радіонуклідів, продуктів розпаду, ліків.
  • Кровоносна система. Стабілізація артеріального тиску, поліпшення кровообігу та кровотворення. Профілактика та лікування анемії.
  • Травна система. Допомога в засвоєнні корисних речовин, поліпшення апетиту.
  • Нервова система. Заспокійлива та розслаблююча дія на нервову систему, поліпшення сну. Користь при депресивних розладах.
  • Опорно-рухова система. Протидія накопиченню солей у суглобах. Сприяння швидкому відновленню після травм, переломів, забоїв.
  • Покривна система. Підвищення еластичності шкіри, вирівнювання зморшок, освітлення пігментних плям. Прискорення загоєння ран, захист від УФ-випромінювання.
  • Ендокринна система. Нормалізація обмінних процесів. Зміцнення імунітету, профілактика онкозахворювань. Зниження рівня цукру в крові. Балансування вироблення серотоніну.
  • Дихальна система. Допомога при астмі.

Особливості вживання та зберігання червоного нешліфованого рису

  • Для вагітних: існують протипоказання.
  • Для годувальниць: може допомогти в стимуляції лактації.
  • Для дітей: не рекомендується.
  • Для діабетиків: підходить як продукт з низьким глікемічним індексом.
  • Зберігання: не більше 6 місяців у сухому темному місці, найкраще в герметичній тарі та в холоді.

Протипоказання червоного нешліфованого рису

Не вживати при індивідуальній непереносимості. За наявності ендокринних і травних хронічних захворювань необхідно проконсультуватися з лікарем.

Зловживання може привести до набору ваги, проблем з травленням.

Корисний склад червоного нешліфованого рису

  • Вітаміни: група В, Е.
  • Біологічно значущі елементи: залізо, калій, кальцій, магній, цинк, селен, фосфор, натрій, сірка, марганець.
  • Корисні сполуки: флавоноїдні антиоксиданти (антоціани, апігенін, мирицетин, кверцетин).

Характеристики

  • Білки   10,5 г на 100 г продукту
  • Жири   2,5 г на 100 г продукту
  • Вуглеводи   70 г на 100 г продукту
  • Калорійність   362 Ккал на 100 г продукту
  • Тип упаковки   паперовий крафт-пакет або мішок
  • Термін зберігання (рекомендований)   6 міс. у темному сухому холодному місці
  • Вирощено (вироблено)   еко-господарство
  • Країна походження зерна   Таїланд

 

Більше зерна та насіння для пророщування можна переглянути в цьому розділі

Усі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

 

Характеристики
Основні
Країна виробникТаїланд
Вид крупиРисова
Термін придатності6 міс
УпаковкаПакет з крафт-паперу
КолірЧервоний
Інформація для замовлення
  • Ціна: 58 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner