Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
892 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Гарбузове жорнове борошно з насіння гарбуза

98 ₴/упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • Готово до відправки
Гарбузове жорнове борошно з насіння гарбуза
Гарбузове жорнове борошно з насіння гарбузаГотово до відправки
98 ₴/упаковка
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Гарбузове жорнове борошно з гарбузового насіння

Гарбузове борошно - це високобілковий безглютеновий продукт, отриманий шляхом подрібнення знежиреного насіння гарбуза на кам'яних жорновах.

Борошно із насіння гарбуза є багатим джерелом повноцінного та легкозасвоюваного рослинного білка, концентрація якого перевищує 40 %. Білковий склад характеризується високим вмістом замінних та незамінних амінокислот, необхідних для міцного імунітету, нормального та повноцінного функціонування організму. За кількістю цинку, магнію та калію гарбузове борошно є чемпіоном серед однотипних продуктів.

Гарбузове борошно ефективне у боротьбі з так званими захворюваннями цивілізації – цукровим діабетом, атеросклерозом, ожирінням, захворюваннями печінки та передміхурової залози.

Борошно з насіння гарбуза - це натуральний білково-вітамінний комплекс рослинного походження, що містить незамінні амінокислоти, що вдало поєднуються з вітамінами С та групи В макро та мікроелементами (кальцій, калій, фосфор, залізо, марганець, цинк) та харчовими волокнами. Безцінне джерело омега-6, омега-3 жирних кислот.

Жорнове борошно гарбузового насіння сприяє лікуванню безпліддя, імпотенції, простати, гінекологічних хвороб, захворювань органів виділення та ін. Використовують як глистогінний (і профілактичний) засіб від гельмінтів. Гарбузове борошно - цінна протеїнова добавка для спортивного та дієтичного харчування.

Особливості виробництва гарбузового жорнового борошна

Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва: від контролю якості гарбузового насіння до розфасовки борошна.

  • Вирощування. Гарбузи вирощуються далеко від великих міст і промислових підприємств. Мінеральні добрива, пестициди та інсектициди не використовуються.
  • Виробництво. Все борошно виготовляється тільки в день замовлення. Покупець отримує свіже якісне борошно, зі збереженням всіх корисних властивостей. У виробництві використовується німецький жорновий млин з просіювачем, зроблений з екологічних матеріалів. Низька швидкість обертання корундово-керамічних жорен забезпечує збереження всіх корисних властивостей насіння.
  • Фасування. Свіже борошно пакується у крафтові паперові пакети.

Застосування в кулінарії гарбузового жорнового борошна

Гарбузове борошно можна поєднувати з будь-яким іншим. Найбільше воно підходить для приготування випічки: десертів, пирогів, печива, тортів, запіканок, хліба, тістечок, кексів, вафель. Здоба з додаванням гарбузового борошна довше зберігає свіжість.

Є безліч рецептів каш, супів, салатів і навіть м'яса з додаванням саме гарбузового борошна.

Це смачне і корисне доповнення до морозива, смузі або вівсяних пластівців.

ХАЛВОВІ КУЛЬКИ В ГАРБУЗОВОМУ БОРОШНІ

Яскраві зелені цукерки – поживний десерт, що нагадує халву з присипкою, яку часто можна зустріти на прилавках зі східними солодощами. Панірування в гарбузовому борошні надає їм гарного зовнішнього вигляду й додаткової користі.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • насіння соняшникове – 200 г
  • прянощі (кориця, мелений імбир, мелена гвоздика) – по ¼ ч.л.
  • сік лимону – 1 ч.л.
  • какао або кероб – 1 ст.л.
  • солодкий натуральний сироп на вибір (карамельний з кокосовим цукром, сироп агави або топінамбура, рідкий мед) – 50 мл
  • вода – 1 ст.л.
  • борошно гарбуза для панірування.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Насіння соняшнику обсмажити на сухій сковороді або в духовці до стану золотистої скоринки. Потім дати охолонути й подрібнити в порошок.
  2. Додати до нього прянощі, какао або кероб, сироп, свіжовичавлений лимонний сік, воду й ретельно перемішати. Якщо маса надто суха – додати ще води.
  3. З отриманого “тіста” відщипувати невеликі шматочки та скачувати в кульки, паніруючи в гарбузовому борошні.
  4. Поставити халвові цукерки в холодильник приблизно на 1 годину.

Корисні властивості гарбузового жорнового борошна

Гарбузове борошно має бактерицидні, протизапальні, протипаразитарні, протиалергічні та протипухлинні властивості. Приносить відчутну користь у профілактиці та комплексному лікуванні багатьох недуг. Підходить для косметологічного застосування.

  • Кровоносна система. Усунення анемії та стенокардії. Позитивний вплив на судини та згортання крові. Нормалізація кров'яного тиску.
  • Ендокринна система. Підвищення імунітету. Протизапальний ефект. Прискорення метаболізму. Стабілізація рівня цукру в крові та профілактика діабету.
  • Нервова система. Поліпшення функції пам'яті. Сприятливий вплив на сон. Підтримання здоров'я очей і зору. Підвищення працездатності. Усунення втоми і депресії.
  • Травна система. Виведення шлаків, антипаразитарний ефект. Підтримання здоров'я печінки й товстої кишки.
  • Покривна система. Поліпшення стану волосся, нігтів і шкіри. Участь у синтезі колагену. Загоєння ранок.
  • Статева система. Допомога при простатиті. Підвищення вироблення та якості сперматозоїдів, потенції в цілому. Профілактика злоякісних пухлин органів статевої системи.

Особливості вживання та зберігання гарбузового жорнового борошна

  • Для вагітних і годувальниць: корисне за відсутності протипоказань.
  • Для дітей: дуже корисне. Можна включати в раціон після 2 років.
  • Зберігання: до 6 місяців у сухому прохолодному місці.

Протипоказання гарбузового жорнового борошна

Слід вживати обережно людям з проблемами гепатобіліарної системи, оскільки гарбузове насіння має жовчогінний ефект і може спровокувати рух конкрементів.

Можливі небажані ефекти у вигляді підвищеного газоутворення та головного болю, але тільки при дуже активному вживанні продукту.

Корисний склад гарбузового жорнового борошна

  • Вітаміни: A, C, K, E, група B;
  • Біологічно значущі елементи: магній, кальцій, калій, цинк, залізо, мідь, селен, марганець, фосфор;
  • Корисні сполуки: жирні кислоти, ефірні олії, лігнани, антиоксиданти, хлорофіл;
  • Клітковина та білок (включаючи особливі амінокислоти L-триптофан, аргінін, валін, кукурбитин та ін.).

Характеристики

  • Білки   26,2 г на 100 г
  • Жири   13,91 г на 100 г
  • Вуглеводи   19 г на 100 г
  • Калорійність   274 Ккал на 100 г
  • Тип упаковки   паперовий крафт-пакет або мішок
  • Термін зберігання (рекомендований)   6 міс. у темному сухому місці при температурі від +4 до +18°С
  • Вирощено (вироблено)   власне виробництво
  • Країна походження насіння   Україна

 

Більше товарів групи "Борошно" можна переглянути в цьому розділі
Всі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

 

Характеристики
Основні
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
КультураГарбуз
Термін придатності6 міс
Упаковка1 кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 98 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner