Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
843 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Пшениця, зерно пшениці

22 ₴/упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • Готово до відправки
Пшениця, зерно пшениці
Пшениця, зерно пшениціГотово до відправки
22 ₴/упаковка
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Органічна пшениця для пророщування та вирощування вітграсу

Пшениця - злакова культура відома людству вже багато століть. З пшеничного борошна готують ароматний хліб, булки, багети та ще багато смачних виробів. Варто пам'ятати, що вживати пшеничні продукти корисніше, якщо вони приготовлені з цільнозернового борошна. Проросле зерно пшениці можна додавати до салатів, робити вітамінні мікси разом з медом, горіхами та іншими інгредієнтами. Зелень пшениці, що проросла, використовується для приготування соку. Сік з паростків пшениці має незвичайні властивості регенерації та детоксикації. Такий сік містить усі необхідні вітаміни, мінерали, корисні речовини для здоров'я.

Вітграсс відноситься до групи продуктів, званих суперфуд. Вітграсс - це живий продукт, що представляє собою 6-7 денні паростки зерна пшениці. Сік вітграсу - це сік, вичавлений з цих паростків, повних енергії світла і хлорофілу. Паростки вітграсу зрізають, коли вони досягають свого енергетичного піку. Це відбувається на стадії пророщування, коли паростки досягають зростання 18-25 см. До цього моменту паростки пшениці накопичили максимальну енергію, необхідну для подальшого вибухового зростання. Саме ця енергія сконцентрована у паростках пшениці концентрується в соку після віджиму паростків.

Особливості виробництва пшениці

Ми ретельно контролюємо весь процес постачання пшениці: від догляду за рослиною до розфасовки.

  • Вирощування. Наша пшениця росте далеко від великих міст і промислових підприємств. Мінеральні добрива та інша агрохімія не використовуються.
  • Зберігання. Продукт зберігається відповідно до санітарних норм і фасується у день замовлення. Покупець отримує свіжі пшеничні зерна з останнього врожаю.
  • Фасування. В день замовлення товар упаковується в екологічну паперову тару.

Застосування пшениці у кулінарії

Як гарнір пшениця відмінно поєднується з овочами, рагу, брокколі, бобовими, м’ясом, грибами. Використовується у традиційній різдвяній куті (у пісному вигляді – з родзинками, маком, сухофруктами, горіхами, варенням; у “багатому” – з молоком або вершками та маслом).

Спробуйте приготувати: пшеничну кашу в духовці, пшеничне “різотто”, зелений салат зі жменькою вареної пшениці.

Органічну пшеницю пророщують, роблять з неї рослинне молоко, борошно та пластівці.

ХЛІБ З ЦІЛЬНИМИ ЗЕРНАМИ ПШЕНИЦІ

Спробуйте урізноманітнити рецепт бездріжджового хліба додаванням у нього цільних зерен пшениці. Вони зроблять хліб кориснішим і ароматнішим. Усередині зерно буде м’яким, а те, що опинилося на скоринці – хрустким.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • закваска – 2 ст.л.
  • зерна органічної пшениці – 4 ст.л.
  • борошно пшеничне цільнозернове – 1 скл.
  • вода – 130-150 мл
  • рослинна олія – 1 ст.л.
  • сіль – ½ ч.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Пшеницю промити та замочити на 12 годин. Потім відкинути на друшляк.
  2. З’єднати борошно, сіль, олію, воду та закваску.
  3. Замісити тісто, поступово додаючи пшеничні зерна.
  4. Форму для хліба змастити олією, викласти тісто і залишити його настоюватися у теплому місці на 3-4 години (в ідеалі тісто має вдвічі збільшитися в обсязі).
  5. Помістити форму в духовку та випікати хліб приблизно годину-півтори при +180°С.
  6. Готовий хліб остудити на решітці, прикривши рушником.

Пророщування пшениці

У пророслому зерні концентрується максимум корисних речовин. Проростки пшениці показані для детоксу, підтримання здорового балансу мікробіому, при дисбактеріозі, атеросклерозі, жовчнокам’яній хворобі.

Паростки рекомендується вживати для профілактики діабету та онкології, в якості продукту дієтичного харчування, для зміцнення імунітету.

Проростити пшеницю просто: перебрати зерна, промити і залити водою, щоб вона покривала їх на 2 мм вище. Накрити вологою марлею і залишити на 12 годин. Потім воду злити і залишити зернятка проростати ще на 12 годин, періодично перевіряючи, щоб вони не засихали. Коли паростки почнуть прокльовуватися, їх уже можна буде вживати в їжу.

Корисні властивості пшениці для оздоровлення

Органічна пшениця оновлює та омолоджує організм, поповнює дефіцит багатьох життєво необхідних речовин. З неї можна готувати цілющі відвари та настої, застосовувати у косметології.

  • Видільна система. Очищення від шлаків, токсинів, канцерогенів, радіонуклідів.
  • Кровоносна система. Виведення “поганого” холестерину, зміцнення стінок судин. Підтримання функції серцевого м’язу. Зниження ризику високого кров’яного тиску та серцевих нападів.
  • Травна система. Обволікаюча дія. Поліпшення функції підшлункової залози, запобігання каменеутворенню. Сприяння виведенню жовчі. Профілактика та лікування закрепів, благотворний вплив на перистальтику. Захист від гнильних процесів у кишечнику.
  • Нервова система. Поліпшення зору, діяльності мозку та пам’яті. Профілактика нервових розладів, депресивних станів. Усунення безсоння.
  • Опорно-рухова система. Сприятливий вплив на суглобні тканини.
  • Покривна система. Поліпшення стану шкірних покривів, волосся та нігтів. Відбілююча дія (при застосуванні у вигляді примочок і масок).
  • Дихальна система. Користь у вигляді відварів при застудних захворюваннях. Зняття астматичних спазмів.
  • Ендокринна система. Підвищення імунітету та вироблення енергії. Запобігання ожирінню, поліпшення метаболічних процесів.

Особливості вживання та зберігання пшениці

  • Для вагітних: рекомендується за відсутності протипоказань. 
  • Для дітей: рекомендується у помірних кількостях.
  • Зберігання: не більше 6 місяців у сухому темному та прохолодному місці.
  • Добова норма: 70-100 г.

Протипоказання пшениці

Не допускається застосування продукту при алергічних реакціях, непереносимості глютену, загостренні хронічних захворювань шлунку, колітах, гіпертиреозі, онкологічних процесах.

Корисний склад пшениці

  • Вітаміни: B1, B2, B3, B5, C, D, E, P;
  • Біологічно значущі елементи: магній, фосфор, залізо, натрій, калій, сірка, кальцій, йод, селен, мідь, хром;
  • Корисні сполуки: незамінні амінокислоти, пектини, бетаїн, глюкоза, фруктоза, лактоза.

Характеристики

  • Білки   12,61 г на 100 г продукту
  • Жири   1,54 г на 100 г продукту
  • Вуглеводи   71,18 г на 100 г продукту
  • Калорійність   327 Ккал на 100 г продукту
  • Застосування   зелені паростки, проростки, борошно, пластівці, випічка, хлібці
  • Тип упаковки   паперовий крафт-пакет або мішок
  • Термін зберігання (рекомендований)   6 міс. у сухому темному місці при температурі від +4 до +18°С
  • Додаткова інформація   сертифікат “Органік Стандарт”
  • Вирощено (вироблено)   еко-господарство
  • Країна походження зерна   Україна

 

Більше зерна та насіння для пророщування можна переглянути в цьому розділі

Усі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

 

Характеристики
Основні
КультураПшениця
Тип продукціїПосівний (насіння)
ГМОНі
Країна виробникУкраїна
Користувальницькі характеристики
Упаковка250 г
Інформація для замовлення
  • Ціна: 22 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner