Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
851 відгук
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Клітковина волоського горіха (порошок, шрот, макуха)

158 ₴/упаковка

  • Немає в наявності
Клітковина волоського горіха (порошок, шрот, макуха)
Клітковина волоського горіха (порошок, шрот, макуха)Немає в наявності
158 ₴/упаковка
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Натуральна горіхова клітковина - макуха, порошок, шрот з волоського горіха

Клітковина волоського горіха - натуральна дієтична добавка, що має широкий спектр корисних властивостей. У складі горіхової клітковини містяться ненасичені жирні кислоти омега-3, омега-6 та омега-9, вітаміни групи В, вітаміни А, С, Е, ліноленова кислота, дубильні речовини, фосфор, цинк, залізо та кальцій. Даний продукт харчування застосовується в дієтичних та лікувальних цілях для покращення роботи шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної та нервової систем.

Горіхова клітковина, як і борошно волоського горіха, виготовляється із знежирених волоських горіхів. Відмінність полягає лише у грубішій фракції помелу. Має волокнисту текстуру і зеленувато-коричневий колір. Характеризується високим вмістом корисних жирів та білка, а також нульовим глікемічним індексом, що робить продукт одним із найкращих для людей з переддіабетом або діабетом.

Рослинна клітковина волоського горіха нормалізує вміст холестерину та цукру в крові, покращує роботу серця та печінки, зміцнює імунітет, налагоджує роботу шлунково-кишкового тракту, виводить з організму шлаки та токсини, сприяє схуднення.

Клітковина волоського горіха є дієтичним продуктом, цінність якого визначається одночасною присутністю поживних і, так званих, баластових речовин. Наявність рослинних волокон у кишечнику забезпечує умови у розвиток корисної мікрофлори. Також, клітковина горіха містить великий відсоток лецитину, який необхідний для дітей, що годують, вагітних і годуючих жінок. Лецитин покращує умови дозрівання плода, полегшує пологи, підвищує лактацію.

Особливості виробництва клітковини волоського горіха

Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва: від контролю якості волоських горіхів до розфасовки клітковини.

  • Вирощування. Горіхи вирощуються далеко від великих міст і промислових підприємств. Мінеральні добрива, пестициди та інсектициди не використовуються.
  • Виробництво. Вся клітковина виготовляється тільки в день замовлення. Покупець отримує свіжий якісний продукт зі збереженням усіх корисних властивостей. У виробництві використовуються якісні німецькі млини з екологічних матеріалів. Низька швидкість обертання корундово-керамічних жорен забезпечує збереження всіх корисних властивостей горіхів.
  • Фасування. Свіжа клітковина упаковується в крафтові паперові пакети.

Застосування в кулінарії клітковини волоського горіха

Застосовується у різних безглютенових рецептах, часто як загусник для соусів і рагу. Найкраще “працює” у стравах, де потрібна груба текстура (основа для пирогів, панірування).

Додається в невеликих кількостях у найрізноманітнішу їжу, щоб поліпшити її харчовий профіль. Наприклад, посипте 1 ч.л. клітковини ранкову кашу, смузі або мюслі, щоб почати день енергійно. Зробіть поживний коктейль з води, вівсяного борошна, горіхової клітковини, какао, кориці та меду. Доповнюйте смак салатів, супів, каш і м’ясних страв.

Використовуйте для приготування хліба, піци, печива, оладок, млинців і різних десертів (горіх добре поєднується з шоколадом і ваніллю).

АРОМАТНЕ ГОРІХОВЕ ПЕЧИВО

Проста й корисна випічка сподобається усім членам сім’ї. Горіхова клітковина у складі надає печиву особливого аромату та смаку. Його можна їсти з чаєм, кавою, молоком і йогуртом, давати з собою в школу дітям і брати в дорогу.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • клітковина волоського горіха – 1 скл.
  • цукор коричневий – 100 г
  • пшеничне цільнозернове борошно – 1,5 скл.
  • вершкове масло – 200 г
  • розпушувач – 1 ч.л.
  • жовтки – 3 шт.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Розтерти м’яке масло, цукор і розпушувач, влити жовтки, перемішати до однорідної маси.
  2. Всипати борошно та макуху, замісити тісто.
  3. Сформувати “джгут” і розрізати на пропорційні шматочки завбільшки з абрикос, скачати в кульки і випікати 15-20 хвилин при температурі 190°C.

Застосування клітковини горіха для оздоровлення

Макуха волоського горіха – дуже поживна й забезпечує приплив бадьорості та поліпшення працездатності. Виступає природним сорбентом – відмінно чистить організм і сприяє схудненню. За рахунок омега-3 володіє протипухлинними властивостями та багатьма іншими перевагами.

  • Видільна система. Очищення організму від токсинів і нітратів.
  • Дихальна система. Полегшення перебігу застуд.
  • Кровоносна система. Боротьба з атеросклерозом, зниження ризику серцево-судинних захворювань.
  • Травна система. Очищення ШКТ від шлаків, поліпшення перистальтики та роботи печінки. Полегшення стану при виразках і гастриті. Підвищення поглинання корисних речовин у кишечнику.
  • Нервова система. Боротьба з мігренню, зняття спазмів головних судин. Поліпшення якості сну, легка седативна дія. Підвищення когнітивних функцій.
  • Ендокринна система. Нормалізація вироблення інсуліну. Підвищення імунітету.

Варто пам’ятати, що клітковина є не ліками, а лише підтримуючим засобом. Слідкуйте за самопочуттям після прийому препарату та консультуйтеся з фахівцями (дієтологами, терапевтами).

Особливості вживання та зберігання клітковини волоського горіха

  • Для вагітних: рекомендується через високий вміст лецитину, але в помірних кількостях.
  • Для дітей: не протипоказана за відсутності алергічних реакцій. У раціон можна вводити з 2-3 років.
  • Зберігання: 6 місяців у холодильнику, щоб жири не піддавалися окисленню та клітковина не згіркла.
  • Добова норма: 3 ст.л.

Протипоказання клітковини волоського горіха

Не має (за винятком індивідуальної непереносимості).

Корисний склад клітковини волоського горіха

  • Жирні кислоти: омега-3, омега-6.
  • Вітаміни: A, група B, C, E.
  • Біологічно значущі елементи: залізо, кальцій, кобальт, магній, мідь, фосфор, цинк.
  • Корисні сполуки: лецитин, антиоксиданти, токофероли, каротиноїди.

Характеристики

  • Білки   28 г на 100 г
  • Жири   20 г на 100 г
  • Вуглеводи   35 г на 100 г
  • Калорійність   333 Ккал на 100 г
  • Тип упаковки   паперовий крафт-пакет або мішок
  • Термін зберігання (рекомендований)   6 міс. у прохолодному темному місці
  • Вирощено (вироблено)   власне виробництво
  • Країна походження горіхів   Україна

 

Більше товарів групи "Рослинна клітковина, шрот, макуха" в цьому розділі

Всі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
Упаковка
Упаковка1 кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 158 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner