Шоколадно-горіхова паста
174 ₴/банка
- Готово до відправки
Натуральна шоколадно-горіхова паста
Шоколадно-горіхова паста - натуральний продукт, що ідеально поєднує мед, какао та суміш різних видів горіхів. Горіхова суміш надає готовому продукту насичений смак та неповторний аромат свіжих горіхів. Горіхи є унікальним джерелом незамінних жирних кислот. Крім того, регулярне вживання горіхів допомагає зменшити вміст холестерину в крові.
Шоколад та горіхи - одне з найвишуканіших смакових поєднань. Шоколадно-горіховий десерт на основі меду та какао з додаванням горіхів – корисна натуральна насолода для здорового харчування. Має насичений смак і корисний протеїновий склад натурального рослинного білка.
Натуральні шоколадні пасти мають невеликий термін зберігання, тому що для їхнього приготування використовуються виключно натуральні продукти.
Особливості виробництва шоколадно-горіхової пасти
Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва паст: від вирощування інгредієнтів до розфасовки готового продукту.
- Виробництво. Шоколадно-горіхова паста виготовляється у день замовлення виключно з натуральних свіжих інгредієнтів з асортименту “Земледар” на екологічному обладнанні. Цукор, барвники, підсилювачі смаку та консерванти не додаються.
- Фасування. Перед доставкою шоколадні пасти розливаються в гарні скляні баночки місткістю 235 мл.
Застосування в кулінарії шоколадно-горіхової пасти
Пасту можна додавати в тісто для солодкої домашньої випічки, у сироїдні цукерки та інші десерти. Вона підходить у якості:
- наповнювача для млинців, вафель, круасанів, печива “горішки”, французьких тостів, запечених яблук;
- заправки для фруктових салатів і попкорну;
- намазки для грінок, крекерів, бутербродів;
- начинки для солодких каш і морозива.
БАНАНОВО-ШОКОЛАДНИЙ ДЕСЕРТ БЕЗ ВИПІЧКИ
Десерт не потребує випікання, що спрощує його приготування та зберігає всі корисні властивості натуральних продуктів. Банани у поєднанні з шоколадно-горіховою пастою та кокосовою олією утворюють ніжний приємний смак.
ІНГРЕДІЄНТИ:
- невеличкі банани – 3 шт.
- чорнослив – 150 г
- родзинки – жменя
- горіхи на вибір – 3 ст.л. (+для прикрашання)
- шоколадно-горіхова паста – 1-2 ст.л.
- кокосова олія – 1 ст.л.
- какао-порошок або кероб – 2 ст.л.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
- Банани очистити від шкірки, розрізати вздовж, викласти на тарілку.
- Чорнослив, родзинки, горіхи попередньо вимочити у воді, подрібнити в комбайні.
- Додати кокосову олію, какао, шоколадно-горіхову пасту, половинку банана. Збити ще раз.
- Намазати розрізані банани сумішшю, присипати горіхами та дати трохи постояти в холодильнику (1-1,5 години буде досить).
Корисні властивості шоколадно-горіхової пасти для оздоровлення та лікування
Какао, горіхові клітковини та олії забезпечують приплив бадьорості та поліпшення працездатності. Виступають природним сорбентом, мають протипухлинні властивості та багато інших переваг.
- Кровоносна система. Боротьба з атеросклерозом, зниження ризику серцево-судинних захворювань. Поліпшення кровотоку.
- Ендокринна система. Нормалізація вироблення інсуліну. Зміцнення імунітету. Регуляція споживання енергії та обміну речовин.
- Нервова система. Боротьба з мігренню, зняття спазмів головних судин. Підвищення якості сну, легка седативна дія. Підвищення когнітивних функцій, поліпшення уваги та пам’яті.
- Дихальна система. Полегшення перебігу застуд.
- Травна система. Очищення ШКТ від шлаків, поліпшення перистальтики та роботи печінки. Полегшення стану при виразках і гастриті. Підвищення поглинання корисних речовин у кишечнику.
- Видільна система. Очищення організму від токсинів і нітратів.
Особливості вживання та зберігання шоколадно-горіхової пасти
- Для вагітних: рекомендується через високий вміст лецитину, але у помірних кількостях і за відсутності протипоказань.
- Для дітей: не протипоказана за відсутності алергічних реакцій. У раціон можна вводити з 2-3 років.
- Зберігання: до 6 місяців у прохолодному місці (оптимальна температура – +6-18°C).
Протипоказання шоколадно-горіхової пасти
Не варто зловживати ласощами, щоб уникнути проблем із зайвою вагою, порушень жирового обміну. Не вживати при алергії на мед, какао або горіхи.
Корисний склад шоколадно-горіхової пасти
- Вітаміни: A, група B, C, E, K;
- Біологічно значущі елементи: кальцій, селен, залізо, кобальт, магній, мідь, фосфор, цинк, йод;
- Корисні сполуки: незамінні жирні кислоти (омега-3, омега-6), лецитин, антиоксиданти (коензим Q10, поліфеноли), токофероли, каротиноїди, теобромін.
Характеристики
- Білки 18,4 г на 100 г
- Жири 14,8 г на 100 г
- Вуглеводи 67,1 г на 100 г
- Калорійність 652 Ккал на 100 г
- Склад какао терте (20%), горіхова клітковина, сиродавлена олія волоського горіха, мед
- Тип тари скляні баночки 200 мл
- Термін зберігання 6 міс. у прохолодному місці
- Країна походження Україна
Більше натуральних продуктів для здорового харчування у цьому розділі
Усі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Тип | Шоколадно-горіхові пасти |
Упаковка | Скляна банка |
Термін придатності | 6 міс |
Склад | какао терте, клітковина горіхова, горіхове масло холодного віджиму, мед |
- Ціна: 174 ₴/банка