Шоколадно-кунжутна паста
174 ₴/банка
- Готово до відправки
Натуральна шоколадно-кунжутна паста
Шоколадно-кунжутна паста - поєднання двох улюблених смаків: шоколаду та кунжутного насіння. Кунжут, або сезам є одним з лідерів серед харчових продуктів за вмістом кальцію, і тому особливо рекомендується організму, що росте. Готується із свіжих продуктів без додавання цукру, стабілізаторів та консервантів. Смак виходить солодким та насиченим, зовсім не схожим на магазинні пасти.
Натуральна шоколадно-кунжутна паста - це чудове поєднання какао та кунжутного насіння - смачно і дуже корисно! Шоколадні пасти є абсолютно натуральними, готуються зі свіжих продуктів без додавання цукру, стабілізаторів та інших смакових добавок.
Особливості виробництва шоколадно-кунжутної пасти
Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва паст: від вирощування інгредієнтів до розфасовки готового продукту.
- Виробництво. Шоколадно-кунжутна паста виготовляється у день замовлення виключно з натуральних свіжих інгредієнтів з асортименту “Земледар” на екологічному обладнанні. Цукор, барвники, підсилювачі смаку і консерванти не додаються.
- Фасування. Перед доставкою шоколадні пасти розливаються у гарні скляні баночки місткістю 200 мл.
Застосування в кулінарії шоколадно-кунжутної пасти
Шоколадно-кунжутні нотки доречно доповнюють гранолу, вівсянку, фруктові салати, тости та грінки, халву, млинці, сирники, печиво і т.д.
За смаком паста добре поєднується з мигдальними і кокосовими продуктами, корицею, тому стане ідеальним інгредієнтом сироїдних цукерок. У неї можна занурювати шматочки яблук і груш.
МЛИНЦІ З БАНАНОМ І КУНЖУТНО-ШОКОЛАДНОЮ ПАСТОЮ
Поєднання шоколадної пасти з бананами вже стало класичним і для багатьох улюбленим, адже воно перетворює звичайні млинці на вишуканий десерт! Ми пропонуємо більш корисний варіант страви без додавання цукру та з натуральною шоколадно-кунжутною пастою для начинки.
ІНГРЕДІЄНТИ:
- яйце куряче – 1 шт.
- молоко (можна рослинне) – 1 скл.
- борошно – 100 г
- ваніль – на смак
- банани – 150 г
- кунжутно-шоколадна паста для начинки – 200 г.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
- З’єднати яйце з рослинним молоком, додати ваніль і борошно. Замісити рідке тісто.
- Посмажити млинчики на змащеній олією сковорідці.
- Намазати млинці кунжутно-шоколадною пастою і викласти зверху нарізані кружальцями банани. Загорнути зручним способом.
Корисні властивості шоколадно-кунжутної пасти для оздоровлення та лікування
Кунжут, мед і какао мають високі антиоксидантні властивості та безліч потенційних переваг для здоров’я. Тисячоліттями використовуються в народній медицині. Допомагають ефективно скинути вагу.
- Кровоносна система. Сприяння утворенню клітин крові. Зниження кров’яного тиску. Підвищення згортання крові й еластичності судин.
- Ендокринна система. Прискорення метаболізму. Запобігання авітамінозу. Підтримка гормонального балансу та здоров’я щитовидної залози. Нормалізація рівня цукру в крові.
- Нервова система. Нормалізація сну. Підтримка стабільного психічного й емоційного стану.
- Травна система. Стимулювання утворення жовчі. Нормалізація мікрофлори ШКТ. Підвищення перистальтики й еластичності кишечника. Очищення від шлаків. Глистогінний і легкий послаблюючий ефект.
- Статева система. Усунення хворобливих відчуттів і психоемоційного дискомфорту в передменструальний або клімактеричний період. Стимуляція припливу крові до органів малого тазу, підвищення сексуального бажання (ефект афродизіаку). Профілактика мастопатії у жінок.
- Опорно-рухова система. Зміцнення кісток і хрящів, прискорення їх загоєння. Поліпшення стану зубів, запобігання утворенню зубного нальоту. Профілактика захворювань суглобів і остеопорозу. Сприяння набору м’язової маси.
Особливості вживання та зберігання шоколадно-кунжутної пасти
- Для вагітних і годувальниць: сприяє правильному розвиткові плоду, усуває неприємні відчуття при вагітності, посилює лактацію та покращує якість молока.
- Для дітей: дуже корисна.
- Зберігання: до 6 місяців у прохолодному місці. Для отримання більш густої консистенції рекомендується поставити пасту в холодильник на 2-3 години перед вживанням.
Протипоказання шоколадно-кунжутної пасти
Регулярне вживання протипоказане при підвищеному згортанні крові, варикозі, тромбозі, тромбофлебіті.
Інгредієнти можуть викликати алергічні реакції.
Корисний склад шоколадно-кунжутної пасти
- Вітаміни: A, група B, C, E, F, K;
- Біологічно значущі елементи: залізо, калій, кальцій, кобальт, магній, марганець, мідь, натрій, селен, фосфор, цинк, йод, сірка;
- Корисні сполуки: пектини, лігнани, фітостерини, целюлоза, жирні кислоти омега-3 і омега-6, прості цукри (глюкоза, фруктоза, сахароза), органічні кислоти, ферменти.
Характеристики
- Білки 18,3 г на 100 г
- Жири 14,4 г на 100 г
- Вуглеводи 46,2 г на 100 г
- Калорійність 585 Ккал на 100 г
- Склад какао терте (20%), клітковина кунжуту, кунжутна олія холодного віджиму, мед
- Тип тари скляні баночки 200 мл
- Термін зберігання 6 міс. у прохолодному місці
- Країна походження Україна
Більше натуральних продуктів для здорового харчування у цьому розділі
Усі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Тип | Урбечи з насіння білого кунжуту |
Упаковка | Скляна банка |
Термін придатності | 6 міс |
Склад | какао терте, клітковина кунжутна, кунжутна олія холодного віджиму, мед |
- Ціна: 174 ₴/банка