Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
868 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Вівсяне жорнове борошно цільнозернове

90 ₴/упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • Готово до відправки
Вівсяне жорнове борошно цільнозернове
Вівсяне жорнове борошно цільнозерновеГотово до відправки
90 ₴/упаковка
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Цільнозернове вівсяне борошно жорнового помелу

Борошно вівсяне – єдине з усіх видів борошна, що містить кремній. Крім цього, в ньому присутні антиоксиданти, харчові волокна, що зв'язують холестерин, і слизові речовини, які нормалізують травлення. Тому його часто використовують як профілактичний і терапевтичний засіб при різних хворобливих станах. Не містить глютен, але має в складі схожий на нього білок авенін, який може викликати симптоми, аналогічні целіакії.

Рослинна клітковина в цільнозерновому вівсяному борошні існує в 2 видах - розчинної та нерозчинної. Нерозчинна клітковина живить мікрофлору кишечника і одночасно позбавляє травний тракт від отрут та токсинів. Розчинна клітковина, також відома як бета-глюкан, знижує рівень глюкози в крові, що дозволяє включати її до раціону діабетичного харчування.

Найважливішими складовими елементами вівса є слизові речовини, що нормалізують роботу шлунково-кишкового тракту, харчові волокна, що знижують рівень холестерину, та антиоксиданти, що виводять шлаки та уповільнюють процес старіння.

Вівсяне цільнозернове борошно відмінно підходить для випічки як самостійний інгредієнт, так і в поєднанні певних пропорцій з іншими видами борошна.

Особливості виробництва вівсяного жорнового борошна

Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва: від посіву зерна до розфасовки борошна.

  • Вирощування. Наш овес вирощується далеко від великих міст і промислових підприємств. Мінеральні добрива, пестициди та інсектициди не використовуються.
  • Виробництво. Все борошно виготовляється тільки в день замовлення. Покупець отримує свіже якісне борошно, зі збереженням всіх корисних властивостей. У виробництві використовується німецький жорновий млин з просіювачем, зроблений з екологічних матеріалів. Низька швидкість обертання корундово-керамічних жорен забезпечує збереження всіх корисних властивостей зерна. У цільнозерновому борошні присутні зародки та висівки – найкорисніші частини злаків.
  • Фасування. Свіже борошно пакується у крафтові паперові пакети.

Застосування в кулінарії вівсяного жорнового борошна

Вівсяне борошно – щільніше й важче за пшеничне, а також містить менше клейковини, тому у випічці його необхідно змішувати з пшеничним борошном, додавати більше яєць і розпушувача.

Введення вівсяного борошна робить будь-яке тісто більш розсипчастим, смачним і рум’яним. Особливо гарними виходять млинці, вафлі й різноманітне вівсяне печиво. З вівсяного борошна також можна приготувати легендарну прісну піту та бостонський хліб.

Використовуйте вівсяне борошно, щоб згустити традиційну вівсянку, додавайте до смузі для збагачення клітковиною. Традиційний рецепт – вівсяний кисіль, корисний для дорослих і дітей. Збільшити його корисність можна додаванням молока, меду або ягід.

ВІВСЯНЕ ПЕЧИВО З БАНАНАМИ ТА КАКАО

Це один із найпростіших рецептів вівсяного печива з корисних натуральних продуктів. Воно досить непогано зберігається, тому можна сміливо приготувати його з запасом. Виходить цілком дієтичне печиво – любителям натуральних смаків, повноцінних сніданків і правильного харчування воно точно сподобається. Смак можна модернізувати, додаючи горіхи, мед, сир, гарбуз, шматочки гіркого шоколаду.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • вівсяне борошно – 1 скл.
  • банан стиглий – 2 шт.
  • родзинки – жменя
  • какао – 1 ст.л.
  • кориця – ¼ ч.л.
  • сода – щіпка.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Банани розім’яти виделкою.
  2. Родзинки попередньо розмочити у воді і додати до бананів.
  3. Всипати какао, корицю, вівсяне борошно та соду, ретельно перемішати тісто.
  4. Сформувати майбутнє печиво, викласти на пергаментний папір і поставити випікатися на 20-25 хвилин в духовку при 180°C.

Корисні властивості вівсяного жорнового борошна

Вівсяне борошно має відмінні терапевтичні властивості й сприяє відновленню пошкоджених тканин. Використовується в тому числі зовнішньо у складі масок і скрабів. Продукти з вівса – одні з найздоровіших і найкорисніших.

  • Кровоносна система. Зниження рівня холестерину. Нормалізація тиску. Запобігання формуванню тромбів. Зниження ризику розвитку ішемічної хвороби серця.
  • Ендокринна система. Регуляція ліпідного обміну в організмі. Контроль рівня цукру в крові та корисність для діабетиків.
  • Нервова система. Ослаблення наслідків стресу. Сприяння виробленню серотоніну, усунення депресивних станів. Позитивний вплив на периферичну нервову систему.
  • Травна система. Контроль апетиту та підтримання здорової ваги. Цілющий ефект при патологічних станах печінки. Жовчогінний ефект. Поліпшення кишкової мікрофлори, усунення запорів.
  • Покривна система. Збереження молодості та шовковистості шкіри при внутрішньому і зовнішньому застосуванні. Протисвербіжна дія, полегшення симптомів екземи.
  • Опорно-рухова система. Відновлення кісток і м’яких тканин після травм і переломів. Нарощування м’язів.
  • Дихальна система. Зниження ризику дитячої астми.

Особливості вживання та зберігання вівсяного жорнового борошна

  • Для вагітних: корисне в помірних кількостях.
  • Для дітей: допускається з перших прикормів, дуже корисне аж до усунення ризиків деяких захворювань (дитяча астма).
  • Для діабетиків: рекомендується.
  • Зберігання: до 6 місяців у холодильнику, щоб уникнути згіркнення.

Протипоказання вівсяного жорнового борошна

Індивідуальна непереносимість.

Корисний склад вівсяного жорнового борошна

  • Вітаміни: A, E, PP, група B, C;
  • Біологічно значущі елементи: фосфор, магній, залізо, цинк, мідь, кремній, марганець, калій, кальцій;
  • Корисні сполуки: слизові речовини, антиоксиданти, ферменти;
  • Клітковина і білок.

Характеристики

  • Білки   12,3 г на 100 г
  • Жири   6 г на 100 г
  • Вуглеводи   70,5 г на 100 г
  • Калорійність   366 Ккал на 100 г
  • Тип упаковки   паперовий крафт-пакет або мішок
  • Термін зберігання (рекомендований)   6 міс. у темному сухому місці при температурі від +4 до +18°С
  • Вирощено (вироблено)   власне виробництво
  • Країна походження зерна   Україна

 

Більше товарів групи "Борошно" можна переглянути в цьому розділі
Всі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

 

Характеристики
Основні
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
КультураОвес
ҐатунокШпалерний
Термін придатності6 міс
Упаковка
Упаковка1 кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 90 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner