Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
814 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Кукурудза цукрова, зерно кукурудзи

26 /упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • Готово до відправки
Кукурудза цукрова, зерно кукурудзи
Кукурудза цукрова, зерно кукурудзиГотово до відправки
26 /упаковка
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Насіння цукрової кукурудзи - зерно кукурудзи

Кукурудза цукрова - золотаві зерна жовтої кукурудзи з приємним солодкуватим ароматом знайомі кожному ще з раннього дитинства.

Кукурудза популярна в усьому світі та використовується в їжу в різному вигляді. Жовта, вона ж цукрова, – найбільш поширена. З неї роблять поленту, борошно та крохмаль. У сушеному вигляді вона стає дуже твердою та вимагає тривалого вимочування. Це дієтичний безглютеновий продукт, що прискорює обмін речовин і містить неймовірну кількість корисних речовин.

Кукурудза - зернова культура, насичена вітамінами, вуглеводами, білками та корисними мікроелементами, що покращують стан здоров'я. Широкий спектр використання та невибагливість до особливих умов зовнішнього середовища зробили кукурудзу популярним і доступним продуктом харчування, що зміцнює організм людини.

Не дивлячись на те, що зерна кукурудзи солодкі, кукурудзу можна їсти діабетикам і людям з ожирінням. Благотворно вона впливає на серцево-судинну систему, покращує обмін речовин, очищає від шлаків та нормалізує рівень холестерину.

Особливості виробництва цукрової кукурудзи

Ми ретельно контролюємо весь процес постачання кукурудзи з поля до покупця: від догляду за рослиною до розфасовки.

  • Вирощування. Наша кукурудза росте далеко від великих міст і промислових підприємств. Мінеральні добрива та інша агрохімія не використовуються.
  • Зберігання. Продукт зберігається відповідно до санітарних норм і фасується у день замовлення. Покупець отримує кукурудзяні зерна з останнього врожаю.
  • Фасування. В день замовлення товар упаковується в екологічну паперову тару.

Застосування цукрової кукурудзи у кулінарії

Сухі зерна кукурудзи вимагають тривалого вимочування та варіння (не менше 3,5 годин). Тільки після цього їх можна додавати в каші, запіканки та випічку, обсмажувати в маслі, фарширувати рибу та м’ясо.

Зерна підходять для пророщування, маринування.

Сушену кукурудзу можна легко перемолоти в крупу чи борошно за допомогою звичайної кавомолки.

МЛИНЦІ НА КУКУРУДЗЯНОМУ БОРОШНІ

З кукурудзяним борошном виходять дуже яскраві сонячні млинці, які в процесі підрум’янення стають ще красивішими. До того ж, вони не містять глютен і є більш дієтичними, ніж звичайні.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • кукурудзяне борошно – 5 ст.л.
  • молоко рослинне або звичайне – 1 скл.
  • рослинна олія – 1,5 ст.л.
  • яйця курячі – 2 шт.
  • сіль – на смак
  • цукор (або інший підсолоджувач) – на смак.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Яйця збити з сіллю та підсолоджувачем.
  2. Влити в них молоко та добре перемішати. Для додаткової насиченості кольору можна додати дрібку куркуми.
  3. Всипати кукурудзяне борошно й залишити на 40-50 хвилин для набухання (це обов’язкова умова, щоб млинці не розлізлися).
  4. Розвести в тісті рослинну олію.
  5. Смажити млинці на добре розігрітій сковороді до рум’яності з двох сторін.

Пророщування цукрової кукурудзи

Паростки кукурудзи, як і всі інші, можна вживати самостійно або додавати в салати, смузі, йогурти, гарніри.

Щоб проростити зерно, потрібно спершу ретельно промити його під проточною водою, викласти на дно тари або плоского піддону, зволожити й накрити зверху вологою тканиною з невеликим доступом повітря. Періодично тканину потрібно змочувати, щоб вона не висохла. Проростки з’являються приблизно на третій день.

Більш легкий спосіб – скористатися спеціальними баночками для пророщування.

Корисні властивості цукрової кукурудзи для оздоровлення

Кукурудза має антиоксидантні та детоксикуючі властивості, відмінно підходить для очищення й оновлення організму. Корисна при схудненні як продукт, що поліпшує метаболізм.

  • Видільна система. Виведення токсинів, очищення організму, виведення продуктів розпаду. Легка сечогінна дія.
  • Кровоносна система. Запобігання патологіям серця та судин. Очищення крові. Профілактика анемії. Зниження тиску. Антиатерогенна дія на рівень холестерину.
  • Травна система. Нормалізація травлення. М’яке очищення кишківника, поліпшення мікрофлори для вироблення корисних бактерій. Стимулювання жовчовиділення.
  • Нервова система. Поліпшення стану при депресіях, нервових виснаженнях, перевтомі. Користь при високих розумових навантаженнях, підвищення працездатності мозку. Антистресова дія. Профілактика склерозу.
  • Покривна система. Оздоровлення шкіри, поліпшення кольору обличчя. Зміцнення волосся та нігтів. Запобігання пошкодженню шкіри УФ-променями.
  • Ендокринна система. Підвищення імунітету та життєвого тонусу. Поліпшення ліпідного й вуглеводного обміну. Підтримка функції кори надниркових залоз.

Особливості вживання та зберігання цукрової кукурудзи

  • Для вагітних: рекомендується за відсутності протипоказань.
  • Для дітей: рекомендується приблизно з 2 років.
  • Термін зберігання: не більше 6 місяців у сухому місці з хорошою вентиляцією.

Протипоказання цукрової кукурудзи

Не вживати продукт при індивідуальній непереносимості, серйозних проблемах із травною системою (гострі гастрити, панкреатит, виразки органів ШКТ).

Кукурудза протипоказана при дефіциті марганцю та цинку в організмі, оскільки фітинова кислота може погіршувати їх засвоюваність.

При перевищенні норми можливі запори та збої в роботі підшлункової залози.

Корисний склад цукрової кукурудзи

  • Вітаміни: A, B1, B2, B4, B5, B6, B9, C, E, H, K, PP;
  • Біологічно значущі елементи: калій, фосфор, магній, залізо, цинк, кальцій, кремній, марганець, мідь, молібден, селен, хром;
  • Корисні сполуки: ефірна олія, глікозиди, фітостерини, дубильні речовини, клітковина, поліфеноли, фруктоза, зеаксантин, лютеїн, глутамінова кислота.

Характеристики

  • Білки   10,3 г на 100 г продукту
  • Жири   4,9 г на 100 г продукту
  • Вуглеводи   67,5 г на 100 г продукту
  • Калорійність   165 Ккал на 100 г продукту
  • Тип упаковки   паперовий крафт-пакет або мішок
  • Термін зберігання (рекомендований)   6 міс. у сухому місці при температурі від +4°С до +18°С
  • Вирощено (вироблено)   еко-господарство
  • Країна походження зерна   Україна

 

Більше зерна та насіння для пророщування можна переглянути в цьому розділі

Усі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

 

Характеристики
Основні
КультураКукурудза
Тип продукціїПосівний (насіння)
ГМОНі
Країна виробникУкраїна
Користувальницькі характеристики
Упаковка250 г
Інформація для замовлення
  • Ціна: 26 /упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner