Італійська заправка для салатів
Італійська заправка для салату не може обійтися без базиліка і оливкової олії. Гостро-солодкий, завдяки перцю чилі та меду, вона викликає апетит і створює ідеальну гармонію смаку. Італійську заправку можна використовувати для всіх салатів зі свіжих овочів.
Інгредієнти:
• 1/2 склянки оливкової олії;
• 2 столових ложки лимонного соку;
• 1 зубчик часнику, видавити;
• 1 чайна ложка цибульного порошку;
• 1 чайна ложка меду, нектар агави або цукру;
• 1 чайна ложка сушеного орегано;
• 1/4 чайної ложки сушеного базиліка;
• 1/4 чайної ложки червоного перцю чилі;
• 1/2 чайної ложки морської солі.
Приготування:
Змішуйте всі інгредієнти в невеликій ємності і готово.
Можна дати деякий час соусу настоятися, щоб він просочився ароматом всіх інгредієнтів.
Приємного апетиту!
- Лляні каші з корисними добавкамиЗустрічайте весняну новинку - поживні лляні каші з корисними добавками!Повна версія статті