Мексиканський салат з квасолею, кукурудзою та авокадо
Шнекові соковитискачі
Техніка для здорового харчування
Мексиканський салат з квасолею, кукурудзою та авокадо
Мексиканський салат - дуже ароматне, смачне і корисне блюдо. У складі лише природні дари і освіжаюча заправка на основі рослинного масла і винного оцту. Мексиканський салат може запросто замінити гарнір або навіть стати повноцінним перекусом, особливо в сильну спеку, коли зовсім не тягне на важку їжу.
Тут поєднуються різні за фактурою і смаком інгредієнти - ніжна консервована квасоля, м'який і нейтральний плід авокадо, соковиті і м'ясисті помідори, солодкі зерна кукурудзи, а також делікатний цибулю-шалот і кінза. Любителі гостроти можуть додати гострий чилі, а якщо є бажання отримати більше фарб, можна додати болгарські перці різних відтінків.
Інгредієнти:
- Авокадо - 1 шт;
- Помідори - 2-3 шт;
- Квасоля (консервована) - 200 г;
- Кукурудза (консервована) - 200 г;
- Зелена цибуля - 1 пучок;
- Кінза - 1 пучок.
Для заправки:
- Часник
- Винний оцет
- Рослинна олія
- Гострий соус
- Перець
Приготування:
- Спочатку приготуємо заправку. Тут все просто - пропорції підбираємо за смаком. У салатник видавлюємо кілька зубчиків часнику, додаємо перець, гострий соус, винний оцет і рослинне масло. Ретельно розмішуємо до повного зникнення крупинок.
- Авокадо і помідори ріжемо дрібними однаковими кубиками. Шаткуємо зелень. З'єднуємо всі нарізані інгредієнти в салатник. Додаємо консервовані складові - квасоля і кукурудзу, попередньо злив рідина. Потім все гарненько перемішуємо.
- Мексиканський салат з квасолею, кукурудзою і авокадо готовий. Приємного апетиту!
- Лляні каші з корисними добавкамиЗустрічайте весняну новинку - поживні лляні каші з корисними добавками!Повна версія статті