Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
815 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Канихуа насіння, зерна каніва

84 /упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • Немає в наявності
Канихуа насіння, зерна каніва
Канихуа насіння, зерна каніваНемає в наявності
84 /упаковка
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Каніхуа - крупа, зерно, насіння каніва

Канихуа - це крихітні зерна каніва, схожі на маленьке кіноа, приховують незвичайну силу та користь для організму людини. Насіння каніхуа багате на клітковину, залізо, магній, фосфор, цинк, а також вітаміни В і Е, і не містить глютену. Через високий вміст поживних речовин каніхуа відносять до суперфудів.

Каніхуа (каніва) - дієтичний безглютеновий продукт з того ж сімейства, що й амарант з кіноа. Не вимагає попереднього замочування, готується швидко, стає м’якою і трохи хрусткою на смак, не змінює колір і форму. Це красива темно-червона крупа з тонким горіховим ароматом і ніжним смаком – трохи м’якшим і солодшим, ніж у кіноа. У дорогоцінних зернятках міститься безліч поживних речовин (до 60% добової норми заліза і кальцію).

Особливості поставки насіння каніхуа

Ми ретельно перевіряємо якість продукції у постачальників, перш ніж прийняти рішення про закупівлю і подальшу співпрацю.

  • Тестові зразки. Обов'язковою умовою купівлі насіння імпортного походження, є тестові зразки. Компанія "Земледар" докладає великих зусиль, щоб запропонувати своїм покупцям продукцію найкращої якості. Обов'язковою умовою є наявність документів, що підтверджують відповідність міжнародним санітарним нормам і високої якості.
  • Зберігання. Продукт зберігається відповідно до санітарних норм і фасується у день замовлення. Покупець отримує свіжу крупу каніхуа з останнього врожаю.
  • Фасування. У день замовлення товар упаковується в екологічну паперову тару.

Застосування в кулінарії насіння каніхуа

Найпростіший спосіб приготувати каніхуа – відварити у співвідношенні з водою або молоком 1:2 та використовувати як гарнір. За бажанням можна обсмажити для надання тонкого горіхового смаку.

Також каніхуа підходить до плову, рагу, оладок, запіканок, супів та салатів, смузі, десертів і хрусткої випічки, фаршированих овочів (солодкого перцю, гарбуза).

В цілому каніхуа поєднується з багатьма смаками – солодкими, солоними, гострими, нейтральними, кислими (картоплею, м’ясом, медом, фруктами, горіхами, родзинками, різними спеціями). З неї також можна приготувати рослинне молоко та борошно.

КАБАЧКОВІ ОЛАДКИ З КАНІХУА

Звичні кабачкові оладки можна урізноманітнити, додавши в них каніхуа й надавши цим самим страві поліпшеної поживності та незвичайного смаку. Подавати гарячими з салатом.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • каніхуа – 200 г
  • кабачки – 2 шт.
  • сіль, перець – на смак
  • цибуля – 1 шт.
  • борошно – 25 г
  • яйця – 2 шт.
  • сметана – 2 ст.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Каніхуа промити та відварити протягом 15-20 хвилин.
  2. Кабачки натерти на тертці, обсмажити на сковороді з дрібно нарізаною цибулею, сіллю та перцем.
  3. Додати до крупи обсмажені кабачки, борошно, сметану та яйця, ретельно перемішати.
  4. Готове тісто викласти порційно у вигляді оладок на добре розігріту сковороду, обсмажити з двох боків до рум’яної скоринки.

Пророщування насіння каніхуа

Паростки каніхуа мають ніжний смак, їх можна додавати в салати, гарніри, бутерброди та смузі, вживати як окремий суперфуд.

Для пророщування знадобляться дрібне-дрібне ситечко, ⅔ скл. крупи, тарілка або спеціальна ємність для пророщування, марлева тканина.

Зерна каніхуа потрібно акуратно промити за допомогою дрібного сита, щоб крупинки не проскочили через нього. Далі їх треба перекласти в ємність для пророщування або на тарілку, накрити зверху вологою марлею і чекати перших паростків. Вони повинні з’явитися на 3-й день. Промивати зернятка необхідно кожні 12 годин.

Корисні властивості насіння каніхуа

Підходить для дієтичного харчування, раціону спортсменів, вегетаріанців, алергіків і діабетиків. Багато з відомих поживних і корисних властивостей каніхуа пояснюються високим вмістом білка.

  • Кровоносна система. Зниження рівня холестерину в крові. Підвищення гемоглобіну, профілактика анемії.
  • Травна система. Поліпшення травлення, перистальтики кишечника. Позитивний вплив на мікрофлору шлунково-кишкового тракту. Підвищення засвоюваності поживних речовин.
  • Покривна система. Очищення й омолодження шкіри. Зміцнення волосся та нігтів.
  • Нервова система. Поліпшення засинання, попередження нервових розладів.
  • Статева система. Користь для репродуктивної системи чоловіків і жінок, що готуються стати батьками.
  • Ендокринна система. Зниження ризику розвитку цукрового діабету. Зміцнення імунітету.

Особливості вживання та зберігання насіння каніхуа

  • Для вагітних: дуже корисна.
  • Для дітей: потрібна консультація педіатра.
  • Для літніх людей: дуже корисна.
  • Термін зберігання: не більше 6 місяців у сухому прохолодному місці.
  • Добова норма: близько 150-200 г.

Протипоказання насіння каніхуа

Не вживати при індивідуальній непереносимості продукту. Рекомендується проконсультуватися з лікарем при наявності серйозних хронічних захворювань.

Корисний склад насіння каніхуа

  • Вітаміни: група В (B1, B2, B3, B9), Е;
  • Біологічно значущі елементи: магній, кальцій, фосфор, залізо, цинк, мідь, марганець;
  • Корисні сполуки: незамінні амінокислоти (лізин, ізолейцин і триптофан), флавоноїди (ізорамнетин, кверцетин), глікозиди, феноли, клітковина, поліненасичені жирні кислоти омега-6 і -9.

Характеристики

  • Білки   14 г на 100 г продукту
  • Жири   5 г на 100 г продукту
  • Вуглеводи   67 г на 100 г продукту
  • Калорійність   330 Ккал на 100 г продукту
  • Тип упаковки   паперовий крафт-пакет або мішок
  • Термін зберігання (рекомендований)   6 міс. у сухому темному місці, при температурі від +4°С до +18°С
  • Додаткова інформація   вирощена без використання агрохімії, екологічно чиста
  • Країна походження насіння   Перу

 

Більше зерна та насіння для пророщування можна переглянути в цьому розділі

Усі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

 

Характеристики
Основні
Країна виробникПеру
Термін придатності6 міс
УпаковкаПакет з крафт-паперу
Користувальницькі характеристики
Вид крупиКанихуа
Інформація для замовлення
  • Ціна: 84 /упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner