Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
904 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Соняшникова клітковина (порошок, шрот, макуха)

120 ₴/упаковка

  • Готово до відправки
Соняшникова клітковина (порошок, шрот, макуха)
Соняшникова клітковина (порошок, шрот, макуха)Готово до відправки
120 ₴/упаковка
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Натуральна соняшникова клітковина - шрот, макуха, порошок із сирого ядра соняшника

Соняшникова клітковина – це високоякісний білковий продукт із вмістом великої кількості амінокислот та рослинного протеїну, які легко засвоюються організмом.

Соняшникова клітковина, як і соняшникове борошно, виробляється з знежиреного очищеного насіння соняшника. Відмінність полягає лише у грубішій фракції помелу. Має ніжний смак і приємний аромат насіння, світлий колір, м’якість і велику кількість природного білка. Збагачує смак і десертних, і солоних страв, додає їм трохи природної солодкості.

Клітковина соняшнику - поживна добавка до раціону здорового харчування, яка відіграє важливу роль у функціонуванні шлунково-кишкового тракту, нормалізує перистальтику кишечника та позитивно впливає на вигляд та стан шкіри.

Соняшникова клітковина рекомендується для спортсменів, вегетаріанців та тих, хто дотримується здорової дієти.

Клітковина ядра насіння соняшника - джерело величезної кількості вітамінів та мікроелементів. Жирні кислоти, що містяться в насінні, сприяють зниженню рівня холестерину в крові. Клітковина наповнює організм калієм та магнієм, що сприяє зміцненню здоров'я серця.

Особливості виробництва соняшникової клітковини

Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва: від контролю якості насіння до розфасовки клітковини.

  • Вирощування. Соняхи вирощуються далеко від великих міст і промислових підприємств. Мінеральні добрива, пестициди та інсектициди не використовуються.
  • Виробництво. Уся клітковина виготовляється лише у день замовлення. Покупець отримує свіжий якісний продукт зі збереженням усіх корисних властивостей. У виробництві використовуються якісні німецькі млини з екологічних матеріалів. Низька швидкість обертання корундово-керамічних жорен забезпечує збереження всіх корисних властивостей насіння.
  • Фасування. Свіжа клітковина упаковується в крафтові паперові пакети.

Застосування в кулінарії соняшникової клітковини

Аромат соняшникового насіння чудово доповнить солодкі та солоні, холодні й гарячі страви. Клітковину можна додавати в тісто для млинців, кексів, оладок, печива, пирогів, здобних булочок і хліба для надання їм горіхового присмаку та більш м’якої консистенції.

За смаком соняшниковий шрот добре поєднується з кокосовим, мигдалевим і лляним. Ідеально підходить для згущення супів, збагачення смаку паштетів і соусів.

Клітковину можна додавати в шоколад, домашні енергетичні батончики, десерти з сухофруктами, халву, солодкі начинки та ін. Це своєрідна енергетична добавка до сніданків, фруктових і овочевих салатів, мюслі та каш.

ХАЛВА ІЗ СОНЯШНИКОВОЮ КЛІТКОВИНОЮ

Якщо у рецепті звичайної халви частину насіння замінити знежиреною соняшниковою клітковиною, то десерт вийде менш калорійним і маслянистим, більш розсипчастим і хрустким. До того ж, шрот не піддаватиметься термічній обробці та додасть халві більше користі.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • насіння соняшнику – 250 г
  • вода – 1 ст.л.
  • мед – 2,5-3 ст.л.
  • ванілін і кориця – на смак
  • клітковина соняшника – 2 ст.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Насіння соняшника підсушити до рум’яності у духовці або на сухій сковороді, постійно помішуючи.
  2. Змолоти його в борошно за допомогою кавомолки.
  3. Додати ванілін, корицю, мед і добре перемішати.
  4. Всипати клітковину соняшнику, влити воду і довести масу до однорідності.
  5. Викласти у форму, поставити в холодильник на півгодини.

Застосування для оздоровлення соняшникової клітковини

Клітковина соняшникового насіння може вживатися як загальнозміцнюючий засіб у сезон простудних і вірусних захворювань. Характеризується сильними антиоксидантними властивостями, захищає мембрани клітин від ушкоджень, бореться із запальними процесами в організмі.

  • Видільна система. Виведення токсинів з організму.
  • Кровоносна система. Зниження рівня холестерину в судинах. Зниження артеріального тиску, профілактика серцевого нападу, інсульту, атеросклерозу.
  • Нервова система. Підтримання ЦНС у здоровому стані, захист мозку. Підвищення працездатності та настрою. Зняття напруги й тривожних станів. Поліпшення пам’яті та зору.
  • Травна система. Нормалізація перистальтики. Живлення корисного мікробіому. Профілактика запорів, геморою, раку товстої кишки.
  • Покривна система. Оздоровлення шкіри зсередини, омолоджуючий та загоювальний ефект. Зміцнення волосся та нігтів.
  • Ендокринна система. Підтримка імунітету. Нормалізація синтезу гормонів, ферментів та вироблення антитіл. Поліпшення ліпідного обміну та підтримання здорової ваги.

Варто пам’ятати, що клітковина є не ліками, а лише підтримуючим засобом. Слідкуйте за самопочуттям після прийому препарату та консультуйтеся з фахівцями (дієтологами, терапевтами).

Особливості вживання та зберігання соняшникової клітковини

  • Для вагітних та годувальниць: в помірних кількостях корисна матері та дитині. Під час лактації підвищує жирність молока (але може бути причиною кольок у дитини).
  • Для дітей: корисна в помірних кількостях.
  • Зберігання: до 6 місяців у герметичному контейнері в холодильнику, щоб уникнути згіркнення.
  • Добова норма: 35-40 г.

Протипоказання соняшникової клітковини

Може викликати алергію.

Не рекомендується вживати при зайвій вазі, подагрі, запаленнях шлунку та кишечника.

Корисний склад соняшникової клітковини

  • Вітаміни: E, B5, B6, B3, D.
  • Біологічно значущі елементи: залізо, калій, кальцій, магній, марганець, мідь, натрій, селен, фосфор, фтор, цинк.
  • Корисні сполуки: глікоген, метіонін, фенольні кислоти, флавоноїди, хлорофіл, жирні кислоти.
  • Білок (до 40%) – у т.ч. амінокислоти аргінін, триптофан.

Характеристики

  • Білки   48,1 г на 100 г
  • Жири   12 г на 100 г
  • Вуглеводи   30,6 г на 100 г
  • Калорійність   423 Ккал на 100 г
  • Тип упаковки   паперовий крафт-пакет або мішок
  • Термін зберігання (рекомендований)   6 міс. у прохолодному темному місці
  • Вирощено (вироблено)   власне виробництво
  • Країна походження насіння   Україна

 

Більше товарів групи "Рослинна клітковина, шрот, макуха" в цьому розділі

Всі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

 

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
Упаковка
Упаковка1 кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 120 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner