Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
942 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Гарбузова клітковина (порошок, шрот, макуха)

98 ₴/упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • Готово до відправки
Гарбузова клітковина (порошок, шрот, макуха)
Гарбузова клітковина (порошок, шрот, макуха)Готово до відправки
98 ₴/упаковка
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Натуральна гарбузова клітковина - макуха, порошок, шрот з насіння гарбуза

Гарбузова клітковина - натуральна біологічно активна добавка до їжі, що містить широкий спектр корисних речовин: марганець, залізо, калій і кальцій, амінокислоти, ефірні олії та вітаміни групи В, А, С, Е, Р, Т, К, що роблять її важливою складовою здорового збалансованого раціону.

Клітковина гарбузового насіння, як і гарбузове борошно, виробляється з знежиреного насіння, тільки з грубішою фракцією помелу. Надає неповторний свіжий смак та фарби різним стравам, попутно насичуючи організм вітамінами, мінералами та рослинними волокнами.

Клітковина гарбуза містить велику кількість цинку, який ефективно впливає на роботу статевої системи чоловіків та жінок, нормалізує вироблення статевих гормонів, є профілактичним засобом раку передміхурової залози.

Клітковина гарбузового насіння - це дієтичний продукт, який легко засвоюється завдяки високому вмісту в ньому повноцінного білка. Він нормалізує обмін речовин, стимулює імунітет, покращує роботу серцево-судинної та сечостатевої систем, підвищує розумову та фізичну працездатність. Регулярне вживання гарбузової клітковини є ефективною профілактикою цукрового діабету, атеросклерозу, ожиріння та захворювань передміхурової залози.

Гарбузова клітковина має зміцнюючу дію на імунітет, захищає організм від виникнення або розвитку різних захворювань серця, печінки, шлунка та кишечника. Позитивно впливає обмінні процеси в організмі.

Особливості виробництва гарбузової клітковини

Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва: від контролю якості гарбузового насіння до розфасовки клітковини.

  • Вирощування. Гарбузи вирощуються далеко від великих міст і промислових підприємств. Мінеральні добрива, пестициди та інсектициди не використовуються.
  • Виробництво. Уся клітковина виготовляється лише у день замовлення. Покупець отримує свіжий якісний продукт зі збереженням усіх корисних властивостей. У виробництві використовуються якісні німецькі млини з екологічних матеріалів. Низька швидкість обертання корундово-керамічних жорен забезпечує збереження всіх корисних властивостей насіння.
  • Фасування. Свіжа клітковина упаковується в крафтові паперові пакети.

Застосування в кулінарії гарбузової клітковини

Гарбузову клітковину можна змішувати з будь-якими іншими видами клітковини та борошна. Найбільше вона підходить для десертів, запіканок, кексів, печива, пирогів, тістечок, тортів, фокаччі, хліба, основ для піци. Здоба з додаванням гарбузової клітковини довше зберігає свіжість.

Смачне та корисне доповнення до морозива, салатів або вівсяних пластівців, посипка для фруктів, йогуртів і смузі, альтернатива панірувальним сухарям.

Для оздоровчого ефекту рекомендується застосовувати вранці з огірково-морквяним соком, вівсяним і житнім борошном; для сорбуючого – з яблучним соком, вівсяним і рисовим борошном.

СИРОЇДНИЙ ТОРТ З КЛІТКОВИНОЮ ЛЬОНУ ТА ГАРБУЗА

Дивовижний кремовий торт з двома видами клітковини у складі – справжня смакова та корисна насолода. Через відсутність термічної обробки всі корисні властивості натуральних інгредієнтів зберігаються.

ІНГРЕДІЄНТИ:

Для основи:

  • фініки – 10-12 шт.
  • клітковина льону – 3 ч.л.
  • горіхи на вибір – 150 г
  • какао – 1 ч.л.

Для начинки:

  • авокадо – 2 шт.
  • банани – 1 шт.
  • лимонний або лаймовий сік – 2 ст.л.
  • рослинне молоко – 1 ст.л.
  • мед або інший підсолоджувач – 1,5-2 ст.л.
  • клітковина гарбуза – 1 ст.л.
  • кокосова олія – 2,5-3 ст.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Горіхи попередньо замочити та підсушити. Фініки промити, очистити від шкірки та кісточок. Змішати у блендері з горіхами, лляною клітковиною та какао. Викласти дно та краї форми.
  2. Авокадо та банан очистити від шкірки та кісточки, помістити в блендер з швидкохідним ножем. Додати олію, молоко, цитрусовий сік, гарбузову клітковину, збити до кремоподібної консистенції. Додати мед (або інший підсолоджувач) і перемішати.
  3. Рівномірно розподілити начинку по основі. Поставити в морозилку на 2 години.
  4. Перед подачею розрізати на квадратики, прикрасити кокосовою стружкою, м’ятою, горішками, полити улюбленими топінгами.

Застосування гарбузової клітковини для оздоровлення

Гарбузова клітковина має протизапальну, протипаразитарну, протиалергічну властивості. Сприяє схудненню, нормалізації обміну речовин і загальному зміцненню організму.

  • Видільна система. Виведення токсичних речовин. Зменшення гіперактивності сечового міхура.
  • Кровоносна система. Позитивний вплив на судини та згортання крові. Профілактика інфаркту, інсульту, гіпертонії, анемії. Підвищення рівня хорошого холестерину.
  • Нервова система. Поліпшення функції пам’яті. Сприяння хорошому сну. Підтримання здоров’я очей і зору. Усунення втоми та депресії.
  • Опорно-рухова система. Формування та підтримання здоров’я кісток.
  • Травна система. Виведення шлаків, антипаразитарний ефект. Підтримання здоров’я печінки та товстої кишки. Зміцнення підшлункової залози.
  • Покривна система. Поліпшення стану волосся, нігтів і шкіри. Участь у синтезі колагену. Загоєння ранок.
  • Статева система. Зменшення симптомів доброякісного збільшення простати. Поліпшення якості сперми та фертильності у чоловіків.
  • Ендокринна система. Підвищення імунітету. Прискорення метаболізму, нормалізація жирового обміну. Регулювання рівня цукру в крові та профілактика діабету. Противірусний і протипаразитарний ефект.

Варто пам’ятати, що клітковина є не ліками, а лише підтримуючим засобом. Слідкуйте за самопочуттям після прийому препарату та консультуйтеся з фахівцями (дієтологами, терапевтами).

Особливості вживання та зберігання гарбузової клітковини

  • Для вагітних і годувальниць: корисна за відсутності протипоказань і за дотримання питного режиму.
  • Для дітей: дуже корисна. Можна включати в раціон після 2 років.
  • Зберігання: до 6 місяців у сухому прохолодному місці.
  • Добова норма: 5-6 ст.л.

Протипоказання гарбузової клітковини

З обережністю вживати людям з проблемами печінки та жовчного міхура, оскільки гарбуз має жовчогінні властивості й може спровокувати рух каменів.

Можливі небажані ефекти у вигляді підвищеного газоутворення та головного болю, якщо вживати продукт занадто активно.

Корисний склад гарбузової клітковини

  • Вітаміни: A, C, K, E, група B, P.
  • Біологічно значущі елементи: залізо, калій, кальцій, магній, марганець, мідь, селен, фосфор, цинк.
  • Корисні сполуки: жирні кислоти, ефірні олії, антиоксиданти, хлорофіл.
  • Амінокислоти: аргінін, валін, гліцин, глутамін, кукурбитин, триптофан, фенілаланін та ін.

Характеристики

  • Білки   26,2 г на 100 г
  • Жири   13,91 г на 100 г
  • Вуглеводи   19 г на 100 г
  • Калорійність   274 Ккал на 100 г
  • Тип упаковки   паперовий крафт-пакет або мішок
  • Термін зберігання (рекомендований)   6 міс. у прохолодному темному місці
  • Вирощено (вироблено)   власне виробництво
  • Країна походження насіння   Україна

 

Більше товарів групи "Рослинна клітковина, шрот, макуха" в цьому розділі

Всі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

 

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
Упаковка
Упаковка1 кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 98 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner