Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
814 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Макова клітковина (порошок, шрот, макуха)

74 /упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • Готово до відправки
Макова клітковина (порошок, шрот, макуха)
Макова клітковина (порошок, шрот, макуха)Готово до відправки
74 /упаковка
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Натуральна макова клітковина - макуха, порошок, шрот з насіння маку

Макова клітковина - натуральний продукт харчування, що має великий спектр корисних властивостей. Макова клітковина виготовляється з насіння маку, за рахунок чого зберігає ті ж корисні властивості і багатий на вітаміни та унікальні мікроелементи склад.

Макова клітковина виробляється методом грубого помелу із знежиреного насіння маку. Продукт має приємний солодкуватий смак з легкою гіркуватістю. Не містить ароматичних добавок, стабілізаторів та інших сторонніх включень.

Вміст рослинних волокон активізує перистальтику кишечника, сприяє ефективному очищенню організму від шлаків та токсинів, сприяє відновленню оптимального балансу кишкової мікрофлори та зміцненню імунітету.

Клітковина насіння маку - це цінне джерело кальцію рослинного походження, яке легко засвоюється організмом, зміцнюючи кісткову тканину суглобів, кісток та зубів. Сприяє покращенню мінерального обміну речовин в організмі. У маковій клітковині міститься кальцій, калій, магній, натрій, фосфор, йод, марганець, залізо, мідь, цинк, селен, вітаміни А, С, Е, група В (В1, В2, В3, В5, В6, В9).

Клітковина насіння маку використовується при виготовленні хлібобулочних та кондитерських виробів як начинка або присипка, додають у каші, салати, супи. Є чудовим додатковим інгредієнтом у різних оздоровлюючих коктейлях та смузі.

Особливості виробництва макової клітковини

Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва: від контролю якості макового насіння до розфасовки клітковини.

  • Вирощування. Мак вирощується далеко від великих міст і промислових підприємств. Мінеральні добрива, пестициди та інсектициди не використовуються.
  • Виробництво. Вся клітковина виготовляється тільки у день замовлення. Покупець отримує свіжий якісний продукт зі збереженням усіх корисних властивостей. У виробництві використовуються якісні німецькі млини з екологічних матеріалів. Низька швидкість обертання корундово-керамічних жорен забезпечує збереження всіх корисних властивостей насіння.
  • Фасування. Свіжа клітковина упаковується в крафтові паперові пакети.

Застосування в кулінарії макової клітковини

Клітковину маку додають у булочки, калачі, пампушки, кекси, штруделі, рулети та пироги, використовують для приготування халви й інших кондитерських виробів. Смак маку прекрасно поєднується з цитрусовими, шоколадом і медом.

Макову клітковину можна всипати в корисний заспокійливий коктейль із грушево-персикового фрешу та вівсяного борошна, змішати з медом і намазати на хліб або млинчики, заправити салат або кашу, додати в картопляне пюре.

МАКОВІ КЕКСИКИ З КЛІТКОВИНОЮ

Макові кекси – прості для господині, смачні для дітей і гостей, корисні для всіх. Вони ніжні та маслянисті, з неймовірним ароматом. Легкий рецепт хоч на щодень!

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • домашній сир – 100 г
  • родзинки – 30 г
  • курага – 50 г
  • цукор коричневий – 2 ст.л.
  • мигдаль солодкий – 50 г
  • макова клітковина – 2 ст.л.
  • яйце – 1 шт.
  • імбир – 10 г
  • цукрова пудра – для обсипання.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Родзинки та курагу добре промити й замочити у теплій воді на 15 хвилин, потім курагу дрібно нарізати.
  2. Мигдаль посікти ножем.
  3. З’єднати сир, цукор, сухофрукти, мигдаль, яйце, макову клітковину й імбир.
  4. Отримане тісто розподілити у форми.
  5. Поставити випікатись у розігріту до 180°С духовку на 30-40 хвилин (до сухої зубочистки).
  6. Готові кекси посипати цукровою пудрою.

Застосування макової клітковини для оздоровлення

Клітковина макового насіння має легкий знеболюючий ефект, усуває запальні процеси, зменшує ризик онкологічних захворювань і “вміє” багато іншого. Має протипаразитарні й антимікробні властивості. Уповільнює вікові дегенеративні процеси.

  • Видільна система. Допомога при проблемах із сечовим міхуром та інтоксикаціях. Профілактика утворення каменів у нирках.
  • Дихальна система. Ослаблення кашлю та дихальних спазмів.
  • Кровоносна система. Профілактика анемії, атеросклерозу, серцевих нападів та інсультів. Зниження тиску й рівня холестерину. Зміцнення серця та судин.
  • Нервова система. Гармонізація психічного стану. Антистресовий і легкий снодійний ефект. Захист очної сітківки від розвитку дегенеративних процесів.
  • Опорно-рухова система. Зміцнення кісток і зубів, запобігання остеопорозу. Сприятливий вплив на хрящові тканини та кровотворення.
  • Травна система. Допомога при непрохідності кишечника, кольках, діареї, дисбактеріозі. Глистогінний та жовчогінний ефект.
  • Статева система. Відновлення жіночого гормонального фону, усунення клімактеричних мігреней, нормалізація менструального циклу. Підвищення фертильності.
  • Ендокринна система. Підвищення імунітету. Поліпшення обміну речовин. Зниження ризику розвитку цукрового діабету й онкозахворювань.

Варто пам’ятати, що клітковина є не ліками, а лише підтримуючим засобом. Слідкуйте за самопочуттям після прийому препарату та консультуйтеся з фахівцями (дієтологами, терапевтами).

Особливості вживання та зберігання макової клітковини

  • Для вагітних: в помірних кількостях і при відсутності протипоказань. Рекомендується при нестачі кальцію, нервових розладах, спазмах і болях.
  • Для дітей: дозволяється після 2 років. Джерело кальцію для дітей з алергією на молоко.
  • Зберігання: в середньому 6 місяців у герметичних багатошарових паперових упаковках і температурі нижче 25°С.
  • Добова норма: 100-135 г.

Протипоказання макової клітковини

Захворювання печінки, жовчного міхура і проток. Алергія на мак.

Корисний склад макової клітковини

  • Вітаміни: А, С, Е, B1, В5.
  • Біологічно значущі елементи: залізо, калій, кальцій, магній, марганець, мідь, натрій, фосфор, цинк.
  • Корисні сполуки: алкалоїди, поліфеноли, жирні кислоти омега-6, омега-9.

Характеристики

  • Білки   35 г на 100 г
  • Жири   13 г на 100 г
  • Вуглеводи   12 г на 100 г
  • Калорійність   325 Ккал на 100 г
  • Тип упаковки   паперовий крафт-пакет або мішок
  • Термін зберігання (рекомендований)   6 міс. у прохолодному темному місці
  • Вирощено (вироблено)   власне виробництво
  • Країна походження насіння   Україна

 

Більше товарів групи "Рослинна клітковина, шрот, макуха" в цьому розділі

Всі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

 

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
Упаковка
Упаковка1 кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 74 /упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner