Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
793 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Лляна клітковина (порошок, шрот, макуха)

66 /упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • В наявності
Лляна клітковина (порошок, шрот, макуха)
Лляна клітковина (порошок, шрот, макуха)В наявності
66 /упаковка
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Натуральна лляна клітковина - макуха, порошок, шрот з насіння льону

Лляна клітковина - натуральна біологічно активна добавка до їжі з вмістом великої кількості розчинних та нерозчинних харчових волокон, поліненасичених жирних кислот омега-3 та безліччю інших корисних компонентів для здорового харчування.

Клітковина льону має протизапальні властивості, тому її використовують при захворюваннях шлунково-кишкового тракту для нормалізації роботи ШКТ та мікрофлори кишечника. Цей продукт застосовують в офіційній медицині при комплексному лікуванні атеросклерозу та інших захворюваннях, що супроводжуються підвищеним рівнем холестерину у крові. Регулярне вживання клітковини із насіння льону позитивно впливає на стан шкіри та волосся.

Клітковина насіння льону, як і льняне борошно, виготовляється з знежиреного насіння льону, тільки з грубішою фракцією помелу. Свіжість та умови виробництва визначають чудовий смак та поживну цінність подрібненого насіння льону.

Лляна клітковина застосовується в дієтичному харчуванні та при хворобах кишечника. Молоте насіння льону сприяє покращенню обмінних процесів, виведенню токсинів та шлаків з організму, покращенню функціонального стану травної системи.

Льняна клітковина застосовується в раціонах дієтичного харчування з метою забезпечення оптимальних дієтологічних умов функціонування органів травлення, серцево-судинної системи, як елемент дієтотерапії при ожирінні, а також при дії несприятливих екологічних та виробничих факторів.

Особливості виробництва лляної клітковини

Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва клітковини: від посіву льону до розфасовки.

  • Вирощування. Наш льон вирощується далеко від великих міст і промислових підприємств. Мінеральні добрива, пестициди та інсектициди не використовуються.
  • Виробництво. Уся клітковина виготовляється тільки в день замовлення. Покупець отримує свіжий якісний продукт зі збереженням усіх корисних властивостей. У виробництві використовуються якісні німецькі млини з екологічних матеріалів. Низька швидкість обертання корундово-керамічних жорен забезпечує збереження всіх корисних властивостей насіння.
  • Фасування. Свіжа клітковина пакується в крафтові паперові пакети.

Застосування в кулінарії лляної клітковини

Продукт володіє прекрасними сполучними властивостями, тому цілком може замінити яйця у веганських і пісних рецептах. Змішайте 1 ст.л. лляної клітковини з 3 ст.л. води – це буде еквівалентом 1 курячого яйця.

Способи вживання клітковини:

  • розчинити у теплій воді, йогурті або кефірі та з’їдати на сніданок з яблучком або будь-якими іншими фруктами (сухофруктами);
  • з солодким перцем або у теплому салаті з баклажанів і селери;
  • у складі вегетаріанської ухи;
  • у морквяному паштеті з додаванням лляної олії;
  • з динно-персиково-яблучним фрешем і вівсяним борошном.

Насправді способів безліч. Додавати клітковину з насіння льону можна у перші, другі страви, десерти й випічку. Буханець хліба з клітковиною льону виходить більш темним і об’ємним, повільніше черствіє.

Під час вживання продукту потрібно дотримуватися правильного питного режиму: випивати не менше 2 л рідини на добу.

ПЕЧИВО З СУХОФРУКТАМИ ТА КЛІТКОВИНОЮ ЛЬОНУ

Прості у приготуванні печеньки піднімають настрій і приваблюють тонким горіхово-фруктовим ароматом. Клітковина льону в цьому рецепті виступає сполучним елементом, надає десерту користі та поживності.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • клітковина льону – 2 ст.л.
  • пюре яблучне – 250 г
  • чорнослив, курага, горіхи – по 60 г.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Клітковину льону залити яблучним пюре та залишити на 1-2 години набухати.
  2. Після цього пробити масу блендером.
  3. Сухофрукти промити і додати до лляної суміші разом з горішками.
  4. Деко застелити пергаментом, викласти на нього сформоване печиво.
  5. Випікати протягом 1 години, при 130°С. Вимкнути духовку, перевернути печеньки та залишити ще на 30-40 хвилин підсушитися.

Застосування лляної клітковини для оздоровлення

Клітковина насіння льону - джерело потужних антиоксидантів, що захищають організм від запальних процесів. Складається одночасно з розчинних і нерозчинних мікроволокон. Її цілющі властивості можна збільшити, вживаючи з іншими видами клітковини (розторопшевою, гарбузовою).

  • Видільна система. Абсорбція та виведення токсинів. Поліпшення функцій сечостатевих органів. Нормалізація водно-сольового обміну.
  • Кровоносна система. Очищення та захист судин від холестерину і всіляких пошкоджень. Профілактика серцевих нападів і інсультів.
  • Нервова система. Поліпшення зору. Підтримання психічного здоров’я.
  • Травна система. Обволікаючий, протизапальний та бактерицидний вплив на слизову шлунка. Нормалізація роботи печінки, мікрофлори кишечника та перистальтики. Виведення шлаків, усунення бродінь. Профілактика геморою й онкологічних захворювань ШКТ.
  • Покривна система. Корисний вплив на шкіру як при внутрішньому, так і при зовнішньому застосуванні. Зміцнення волосся та нігтів.
  • Статева система. Гармонізація жіночих і чоловічих сексуальних функцій.
  • Ендокринна система. Нормалізація рівня глюкози в крові.

Варто пам’ятати, що клітковина є не ліками, а лише підтримуючим засобом. Слідкуйте за самопочуттям після прийому препарату та консультуйтеся з фахівцями (дієтологами, терапевтами).

Особливості вживання та зберігання лляної клітковини

  • Для вагітних: корисна при дотриманні добової норми та відсутності протипоказань.
  • Для дітей: рекомендується за відсутності алергічних реакцій, внутрішньо – з 12 років.
  • Зберігання: після відкриття упаковки зберігати клітковину в закритому вигляді в холодильнику до 6 місяців.
  • Добова норма: для дорослих – 1-2 ст.л., для дітей – 1 ч.л.

Протипоказання лляної клітковини

Лляна клітковина протипоказана в наступних випадках:

  • діарея;
  • шлунково-кишкова кровотеча;
  • непрохідність кишечника;
  • гострий і хронічний холецистит;
  • підвищена чутливість до продукту;
  • прийом лікарських препаратів.

Корисний склад лляної клітковини

  • Вітаміни: A, B1, B4, B5, PP, D, E, K.
  • Біологічно значущі елементи: залізо, калій, кальцій, магній, натрій, селен, фосфор, цинк.
  • Жирні кислоти: омега-3, омега-6, омега-9.
  • Корисні сполуки: лігнани, полісахариди, антиоксиданти, фітоестрогени.

Характеристики

  • Білки   33,98 г на 100 г
  • Жири   9,38 г на 100 г
  • Вуглеводи   8,63 г на 100 г
  • Калорійність   298 Ккал на 100 г
  • Тип упаковки   паперовий крафт-пакет або мішок
  • Термін зберігання (рекомендований)   6 міс. у прохолодному темному місці
  • Вирощено (вироблено)   власне виробництво
  • Країна походження насіння   Україна

 

Більше товарів групи "Рослинна клітковина, шрот, макуха" в цьому розділі

Всі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

 

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
Упаковка
Упаковка1 кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 66 /упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner