Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
814 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Клітковина розторопші (порошок, шрот, макуха)

70 /упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • Готово до відправки
Клітковина розторопші (порошок, шрот, макуха)
Клітковина розторопші (порошок, шрот, макуха)Готово до відправки
70 /упаковка
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Натуральна клітковина розторопші - макуха, порошок, шрот з насіння плямистої розторопші

Клітковина розторопші - натуральна біологічно активна добавка до їжі, виготовлена з меленого насіння розторопші плямистої. Рослинний продукт містить безліч поживних речовин, вітамінів, макро- та мікроелементів, необхідних для правильного функціонування організму. Не має характерного запаху, підходить для безглютенової та будь-якої низькокалорійної дієти.

Розторопшева клітковина, як і борошно розторопші, виробляється з знежиреного насіння, тільки з грубішою фракцією помелу. Сприяє виведенню токсинів та відновленню пошкоджених клітин.

У складі розторопші міститься біологічно активна речовина силімарин – унікальний рослинний антиоксидант, який зміцнює, очищує та відновлює клітини печінки, сприяє її нормальній роботі та захищає від негативного впливу зовнішніх факторів.

Клітковина розторопші - це дуже корисна добавка в раціоні, що має антиоксидантні, антигістамінні та гепатопротекторні властивості, допомагає боротися з вільними радикалами, оздоровлює і омолоджує організм. Регулярне вживання клітковини з насіння розторопші є профілактикою хвороб серця, селезінки, коліту та виразки шлунка.

Особливості виробництва клітковини розторопші

Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва: від контролю якості насіння до розфасовки клітковини.

  • Вирощування. Розторопша вирощується далеко від великих міст і промислових підприємств. Мінеральні добрива, пестициди та інсектициди не використовуються.
  • Виробництво. Уся клітковина виготовляється лише у день замовлення. Покупець отримує свіжий якісний продукт зі збереженням усіх корисних властивостей. У виробництві використовуються якісні німецькі млини з екологічних матеріалів. Низька швидкість обертання корундово-керамічних жорен забезпечує збереження всіх корисних властивостей насіння.
  • Фасування. Свіжа клітковина упаковується в крафтові паперові пакети.

Застосування в кулінарії клітковини розторопші

Клітковину розторопші можна додавати у випічку (близько 25% від загальної кількості борошна), при цьому тісто вийде більш м’яким і пишним. Кекси та печиво на смак мало відрізняються від звичайних пісочних, хіба дещо грубіші.

Трохи шроту можна додати в котлети, супи та каші. Якщо залити його окропом – вийде імуностимулюючий фіточай.

Але щоб зберегти цілющі властивості розторопші, краще використовувати клітковину без термічної обробки: вживати у чистому вигляді, запиваючи водою чи кефіром, або додавати в ранкові коктейлі, мюслі, салати, бутерброди.

ФРУКТОВИЙ СМУЗІ З РОЗТОРОПШЕЮ

Клітковина розторопші в бананово-персиковому смузі збагатить його додатковою користю, зробить ситнішим і посилить детокс-ефект. Почніть день з припливом сил і бадьорості!

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • банан – 1 шт.
  • рослинне молоко – 175 мл
  • персик – 1 шт.
  • мед – 1-2 ч.л.
  • клітковина розторопші – 1 ст.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Банан, молоко та персик, очищений від кісточки, помістити в чашу блендера або комбайна та добре збити до однорідної м’якої консистенції.
  2. Перелити масу в склянку для смузі.
  3. Додати мед, перемішати, зверху посипати клітковиною.

Застосування клітковини розторопші для оздоровлення

Активні речовини, що містяться у розторопші, сприяють зняттю будь-яких запалень в організмі. Силімарин – це будівельний матеріал клітинних мембран, стимулятор роботи ДНК та РНК.

  • Травна система. Детоксикація, регенерація та профілактика захворювань печінки, допомога в лікуванні вірусного гепатиту та цирозу. Активізація перистальтики кишечника, позбавлення дисбактеріозу. Нормалізація вироблення жовчі.
  • Видільна система. Очищення організму після отруєнь, виведення складних токсичних сполук. Допомога в реабілітації після проходження курсу хіміо- або променевої терапії.
  • Кровоносна система. Зміцнення кровоносних судин, нормалізація зниженого тиску. Профілактика атеросклерозу.
  • Нервова система. Допомога при мігренях і запамороченні. Знеболюючий ефект. Живлення мозку, боротьба зі стресом. Поліпшення когнітивних функцій.
  • Опорно-рухова система. Запобігання втраті кісткової маси.
  • Покривна система. Сприятливий вплив при дерматозах, облисінні, псоріазі, вуграх та інших шкірних захворюваннях. Зволоження шкіри, уповільнення старіння.
  • Ендокринна система. Усунення симптомів алергії, зокрема сезонного риніту. Профілактика та лікування цукрового діабету (зниження інсулінорезистентності), гіпотиреозу. Прискорення метаболізму та сприяння схудненню.

Варто пам’ятати, що клітковина є не ліками, а лише підтримуючим засобом. Слідкуйте за самопочуттям після прийому препарату та консультуйтеся з фахівцями (дієтологами, терапевтами).

Особливості вживання та зберігання клітковини розторопші

  • Для вагітних: у дуже помірних кількостях для усунення симптомів токсикозу. Потрібна консультація лікаря.
  • Для дітей: з лікувальною метою – з 12-14 років.
  • Зберігання: до 6 місяців у темному місці при кімнатній температурі та відносній вологості до 70%.
  • Добова норма: 100-250 г.

Протипоказання клітковини розторопші

Не застосовувати при жовчнокам’яній хворобі (сильна жовчогінна дія може спровокувати рух каменів і закупорювання протоків) та індивідуальної непереносимості.

Побічні ефекти при надмірному вживанні: свербіж, нудота, болі в животі, головний біль, висип на шкірі.

Корисний склад клітковини розторопші

  • Вітаміни: A, B1, B2, B3, B5, E, K.
  • Біологічно значущі елементи: залізо, калій, кальцій, кремній, магній, марганець, мідь, селен, хром, цинк.
  • Корисні сполуки: жирні кислоти, таксифолін, флаволігнани (силімарин), алкалоїди, сапоніни.

Характеристики

  • Білки   22,28 г на 100 г
  • Жири   7,18 г на 100 г
  • Вуглеводи   3,62 г на 100 г
  • Калорійність   261 Ккал на 100 г
  • Тип упаковки   паперовий крафт-пакет або мішок
  • Термін зберігання (рекомендований)   6 міс. у прохолодному темному місці
  • Вирощено (вироблено)   власне виробництво
  • Країна походження насіння   Україна

 

Більше товарів групи "Рослинна клітковина, шрот, макуха" в цьому розділі

Всі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

 

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
Упаковка
Упаковка1 кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 70 /упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner