Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
814 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Клітковина чорного кунжуту (порошок, шрот, макуха)

158 /упаковка

  • Готово до відправки
Клітковина чорного кунжуту (порошок, шрот, макуха)
Клітковина чорного кунжуту (порошок, шрот, макуха)Готово до відправки
158 /упаковка
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Натуральна кунжутна клітковина - макуха, порошок, шрот з насіння чорного кунжуту

Клітковина чорного кунжуту – натуральний дієтичний продукт, що містить велику кількість рослинного білка. Даний продукт є натуральним постачальником високоякісної рослинної клітковини, яка сприяє нормалізації травних процесів та очищенню організму від шлаків та токсинів.

Клітковина чорного кунжуту виготовляється з знежиреного чорнокунжутного насіння. Використовується як продукт здорового харчування у коктейлях, салатах, випічці та ін., а також у складі оздоровчих дієт. Має гіркуватий присмак і насичений аромат - набагато більш виражений, ніж у клітковини білого кунжуту.

До складу клітковини чорного кунжуту входять незамінні жирні кислоти, антиоксиданти, фолієва кислота, вітаміни групи В, А, С, Е, К, РР, а також необхідні мінерали: калій, кальцій, магній, цинк, селен, мідь та марганець, залізо, фосфор та натрій. Кунжутна клітковина має протизапальні властивості, знижує рівень цукру в крові, корисна людям, які страждають на недокрів'я і внутрішні кровотечі.

Клітковину насіння чорного кунжуту можна використовувати як паніровку для м'ясних і овочевих котлет, биточків, додавати до випічки, в тісто для млинців та оладок, а також застосовувати як загусник для різних соусів та підлив, добавку до йогуртів. При змішуванні кунжутної клітковини та меду в пропорції 3:1 виходить дуже смачний десерт, що нагадує тахінну халву.

Особливості виробництва клітковини чорного кунжуту

Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва клітковини: від контролю якості насіння чорного кунжуту до розфасовки. Перш ніж прийняти рішення про закупівлю та подальшу співпрацю з постачальником, ми перевіряємо тестові зразки неочищеного кунжуту та документи, що підтверджують відповідність продукції міжнародним санітарним нормам та якості.

  • Виробництво. Вся клітковина виготовляється лише у день замовлення. Покупець отримує свіжий якісний продукт зі збереженням усіх корисних властивостей. У виробництві використовуються якісні німецькі млини з екологічних матеріалів. Низька швидкість обертання корундово-керамічних жорен забезпечує збереження всіх корисних властивостей насіння.
  • Фасування. Свіжа клітковина упаковується в крафтові паперові пакети.

Застосування в кулінарії клітковини чорного кунжуту

Найпростіший спосіб вживання клітковини – змішати її з кефіром, йогуртом або теплою водою на сніданок. Ложку клітковини можна додати у ранкову вівсянку.

За складом і консистенцію вона схожа на висівки, підходить для випічки. Надає аромату та кольору хлібові, тортам, печиву, бісквітам. Додайте трохи клітковини у гарнір (рис, локшину), суп або соус, паніруйте в ній рибу й овочі.

Якщо змішати чорнокунжутну клітковину та мед у пропорції 3:1, вийде темна тахінна халва.

ОВОЧЕВИЙ САЛАТ З КЛІТКОВИНОЮ ЧОРНОГО КУНЖУТУ

Клітковина чорного кунжуту надає звичайному літньому салату оригінального зовнішнього вигляду, як у ресторані. Виступає як їстівним “декором”, так і ароматним наповнювачем, не кажучи вже про її величезну поживну цінність.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • помідор – 1 шт.
  • огірок – 1 шт.
  • перець болгарський – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • мікс салатів – 100 г
  • клітковина чорного кунжуту – 1 ст.л.
  • оливкова олія – ​​2 ст.л.
  • сік лимону – 1 ч.л.
  • бальзамічний оцет – 1 ч.л.
  • сіль – на смак
  • перець – на смак.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Нарізати всі овочі.
  2. З олії, лимонного соку, бальзамічного оцту, солі та перцю приготувати заправку.
  3. Полити соусом овочі, перемішати, зверху посипати клітковиною чорного кунжуту.

Застосування клітковини чорного кунжуту для оздоровлення

У поєднанні з овочами, фруктами, йогуртами або сама по собі кунжутна клітковина має оздоровчий, очищуючий та омолоджуючий ефект. Допомагає ефективно скинути вагу. Знижує ризик раку.

  • Видільна система. Детоксикуючий ефект.
  • Кровоносна система. Профілактика недокрів’я. Зниження рівня холестерину. Стабілізація кров’яного тиску.
  • Опорно-рухова система. Підвищення міцності кісток, прискорення зрощення після переломів. Поліпшення стану зубів. Профілактика остеопорозу. Сприяння набору м’язової маси.
  • Травна система. Нормалізація роботи шлунково-кишкового тракту, підвищення засвоюваності корисних речовин. Усунення гнильної та хвороботворної мікрофлори, гельмінтів. Захист печінки від ушкоджень, що викликаються вільними радикалами.
  • Ендокринна система. Регуляція рівня цукру в крові. Прискорення метаболізму. Підтримання гормонального балансу та здоров’я щитовидної залози.

Варто пам’ятати, що клітковина є не ліками, а лише підтримуючим засобом. Слідкуйте за самопочуттям після прийому препарату та консультуйтеся з фахівцями (дієтологами, терапевтами).

Особливості вживання та зберігання клітковини чорного кунжуту

  • Для вагітних та годувальниць: рекомендується до вживання. Сприяє правильному розвитку плоду, покращує якість молока.
  • Для дітей: дуже корисна, але після 1-2 рочків.
  • Зберігання: 6 місяців у щільно закритій упаковці, в сухому й темному прохолодному місці без сторонніх запахів.
  • Добова норма: 2-3 ст.л.

Протипоказання клітковини чорного кунжуту

Регулярне вживання протипоказане при підвищеному згортанні крові, варикозі, тромбозі, тромбофлебіті. Не варто вживати занадто багато клітковини чорного кунжуту людям зі слабким шлунком або каменями в нирках.

Корисний склад клітковини чорного кунжуту

  • Вітаміни: A, група B (B2, B4, B5, B6, B9, B12), C, E, F, K.
  • Біологічно значущі елементи: залізо, калій, кальцій, магній, марганець, мідь, натрій, селен, фосфор, цинк.
  • Корисні сполуки: пектини, лігнани, фітостерини, целюлоза, жирні кислоти омега-3 й омега-6, антиоксиданти.
  • Білок (близько 40%).

Характеристики

  • Білки   38,5 г на 100 г
  • Жири   19,8 г на 100 г
  • Вуглеводи   13,6 г на 100 г
  • Калорійність   400 Ккал на 100 г
  • Тип упаковки   паперовий крафт-пакет або мішок
  • Термін зберігання (рекомендований)   6 міс. у прохолодному темному місці
  • Вирощено (вироблено)   власне виробництво
  • Країна походження насіння   Індія

 

Більше товарів групи "Рослинна клітковина, шрот, макуха" в цьому розділі

Всі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

 

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
Упаковка
Упаковка1 кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 158 /упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner