Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
793 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Кокосова клітковина (порошок, шрот, макуха)

284 /упаковка

  • В наявності
Кокосова клітковина (порошок, шрот, макуха)
Кокосова клітковина (порошок, шрот, макуха)В наявності
284 /упаковка
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Натуральна кокосова клітковина - макуха, порошок, шрот з кокосу

Кокосова клітковина - цінний дієтичний продукт, отриманий з висушеної та подрібненої м'якоті кокосу. Багатий склад та багатофункціональність рослинних волокон сприяють прискоренню обміну речовин, зниженню рівня холестерину в крові, поліпшенню роботи серцево-судинної системи та зміцненню імунітету. Натуральна кокосова клітковина застосовується в дієтичному харчуванні для схуднення та очищення організму, а також у противірусних, профілактичних та оздоровчих цілях.

Кокосова клітковина, як і кокосове борошно, виготовляється з знежиреної м'якоті кокосу. Відмінність полягає лише у грубішій фракції помелу. У процесі виробництва кокосової клітковини не використовується хімічна обробка і не додаються консерванти. Має приголомшливі смакові та поживні якості; це низьковуглеводний, гіпоалергенний і універсальний продукт харчування.

Кокосова клітковина послужить відмінною альтернативою пшеничній борошні через відсутність клейковини та багатого вмісту клітковини, яка покращує травлення та здоров'я кишечника. У кулінарії кокосова клітковина застосовується у випіканні хліба, булочок, кексів, млинців. Вершкова м'яка текстура і тонкий горіховий смак робить клітковину кокосу придатною для багатьох страв - підвищує поживну цінність каш, фруктових салатів, киселів, надає приємного смаку соусам і коктейлям.

Особливості виробництва кокосової клітковини

Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва клітковини: від контролю якості сировини до розфасовки. Перш ніж прийняти рішення про закупівлю та подальшу співпрацю з постачальником, ми перевіряємо тестові зразки кокосової м'якоті та документи, що підтверджують відповідність продукції міжнародним санітарним нормам та якості.

  • Виробництво. Вся клітковина виготовляється тільки в день замовлення. Покупець отримує свіжий якісний продукт зі збереженням усіх корисних властивостей. У виробництві використовуються якісні німецькі млини з екологічних матеріалів. Низька швидкість обертання корундово-керамічних жорен забезпечує збереження всіх корисних властивостей кокосової м’якоті.
  • Фасування. Свіжа клітковина упаковується в крафтові паперові пакети.

Застосування в кулінарії кокосової клітковини

У клітковини тонкий смак і запах кокосу, але вони досить м’які та не витісняють інші аромати. Продукт можна використовувати у випічці, основах для піци, лавашах, супах, рагу, гамбургерах, м'ясних та овочевих пирогах.

Приготуйте корисний коктейль на персиково-яблучному соці з вівсяним борошном, кокосовою та мигдалевою клітковиною.

Кокосовий шрот – дуже гігроскопічний, тобто вбирає багато рідини. Не можна повністю замінити ним злакове борошно. За необхідності – додавати у тісто більше сполучних компонентів.

ВЕГАНСЬКИЙ КОКОСОВИЙ ТОРТ

Ніжний десерт із рослинних продуктів без цукру оцінять любителі здорового харчування. Торт виходить легким, з багатим кокосовим смаком. Він ідеально підходить для свят, оскільки не лише дуже смачний, але й білосніжно-ошатний.

ІНГРЕДІЄНТИ (НА 2 ПОРЦІЇ)

Для коржа:

  • аквафаба – 200 г
  • борошно рисове – 1 ст.л.
  • борошно пшеничне цільнозернове – 1,5 ст.л.
  • клітковина кокосова – 3 ст.л.
  • крохмаль кукурудзяний – 1 ч.л.
  • сода – щіпка
  • цукрозамінник – на ваш смак
  • кокосові вершки – 3 ст.л.
  • кокосовий йогурт – 2 ст.л.
  • кокосова олія – 2 ст.л.

Для крему:

  • кокосове молоко (можна замінити мигдалевим) – 1 скл.
  • кокосові вершки – 1 ст.л.
  • кукурудзяний крохмаль – 1 ч.л.
  • кокосова клітковина – 1 ст.л.
  • кокосова олія – 3 ч.л.
  • мед – 1-2 ст.л. (варіювати на смак).

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. У глибокій ємності з’єднати всі інгредієнти для коржа, крім аквафаби.
  2. В окремій мисці збити рідину після відварювання нуту до міцних піків. Додати отриману аквафабу до решти інгредієнтів і акуратно перемішати силіконовою лопаткою до однорідності.
  3. Форму для випічки змастити кокосовою олією і вилити тісто для коржа. Поставити в розігріту до 180°С духовку випікатися 35 хвилин. Корж покриється зверху скоринкою з тріщинками. Після закінчення зазначеного часу духовку вимкнути і залишити в ній корж “дійти” 15-20 хвилин.
  4. Для приготування крему крохмаль залити молоком, додати вершки та кокосову клітковину, поставити на повільний вогонь. Проварити до загустіння, постійно помішуючи. В кінці додати кокосову олію, дати крему охолонути. Після цього влити мед і перемішати.
  5. Остиглий корж розрізати на 8 рівних частин, промазати кожен шматочок кремом і зібрати торт. Має вийти 2 шматочки з 4-х ярусів. Зверху тортик теж намазати кремом і посипати кокосовою стружкою.
  6. Поставити просочуватися в холодильник на 1,5-2 години.

Застосування кокосової клітковини для оздоровлення

Кокосова клітковина має різноманітний профіль поживних речовин і користі для здоров’я, сприяє схудненню. Їй притаманні антибактеріальні, антивірусні та антигрибкові властивості.

  • Кровоносна система. Нормалізація кров’яного тиску. Підтримання здоров’я серця і судин, зниження рівня холестерину та тригліцеридів у крові.
  • Травна система. Нормалізація роботи ШКТ, поліпшення перистальтики, усунення запорів. Живлення корисного мікробіому. Згладжування симптомів запальних захворювань кишечника та СПК.
  • Покривна система. Захист шкіри за несприятливих погодних умов, регенерація після опіків та обвітрювання. Покращення стану волосся.
  • Ендокринна система. Стабілізація цукру в крові, роботи щитовидної залози та менструального циклу. Прискорення метаболізму та нормалізація ваги. Допомога в боротьбі з інфекціями та грибками (Staphylococcus aureus, Candida albicans та ін.).

Варто пам’ятати, що клітковина є не ліками, а лише підтримуючим засобом. Слідкуйте за самопочуттям після прийому препарату та консультуйтеся з фахівцями (дієтологами, терапевтами).

Особливості вживання та зберігання кокосової клітковини

  • Для вагітних: корисна та рекомендована.
  • Для дітей: застосовувати з обережністю, переконавшись у відсутності алергії.
  • Зберігання: не більше 6 місяців у темному прохолодному місці.
  • Добова норма: 30 г.

Протипоказання кокосової клітковини

Продукт практично не має протипоказань. У рідкісних випадках може виникнути алергія. При зловживанні є ризик порушити роботу травного тракту.

Корисний склад кокосової клітковини

  • Вітаміни: B1 (тіамін), B2 (рибофлавін), B3 (ніацин), B5 (пантотенова кислота), B6 (піридоксин), С.
  • Біологічно значущі елементи: залізо, калій, кальцій, магній, фосфор, цинк.
  • Моносахариди: фруктоза, глюкоза.

Характеристики

  • Білки   20 г на 100 г
  • Жири   16,6 г на 100 г
  • Вуглеводи   60 г на 100 г
  • Калорійність   466 Ккал на 100 г
  • Тип упаковки   паперовий крафт-пакет або мішок
  • Термін зберігання (рекомендований)   6 міс. у прохолодному темному місці
  • Вирощено (вироблено)   власне виробництво
  • Країна походження горіхів   Філіппіни

 

Більше товарів групи "Рослинна клітковина, шрот, макуха" в цьому розділі

Всі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

 

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
Упаковка
Упаковка1 кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 284 /упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner