Конопляний протеїн рослинний білок натуральний
146 ₴/упаковка
- Готово до відправки
Натуральний рослинний протеїн - конопляний білок
Конопляний протеїн – один із енергетично найвигідніших та найпоживніших продуктів, що забезпечує близько 30% добової норми білка. Його споживання допомагає підвищити здатність організму синтезувати альбумін у крові, що ідеально підходить для вегетаріанців, веганів, спортсменів та людей з непереносимістю лактози, глютену та сої. Протеїн конопель має землистий горіховий смак. Відрізняється від конопляної клітковини тим, що проходить додаткове просіювання, при якому видаляється більшість вмісту клітковини, залишаючи більш високу концентрацію білка.
Особливості постачання конопляного протеїну
Наша компанія докладає великих зусиль, щоб запропонувати покупцям товари найкращої якості, тому до асортименту надходять продукти лише перевірених та надійних постачальників. Перш ніж прийняти рішення про закупівлю та подальшу співпрацю, ми перевіряємо тестові зразки продуктів та документи, що підтверджують відповідність міжнародним санітарним нормам та якості.
Конопляний протеїн виготовляється з насіння конопель, які проходять процес холодного віджиму конопляної олії при низьких температурах, а також додаткове просіювання. Не містить наркотичних речовин, барвників, ароматизаторів, підсилювачів смаку, хімічних домішок.
Зберігання. Протеїн конопель зберігається відповідно до всіх санітарних норм в екологічній упаковці.
Застосування в кулінарії конопляного протеїну
Стандартне застосування: розчинити 1 ст.л. протеїну в 200 мл води, йогурту чи молока (ідеально підходить мигдальне). За бажанням додати протертий банан. Приймати 1-2 рази на день.
Конопляний білок можна використовувати в рідкому тісті для млинців або хліба, тортів і тістечок. Ви можете замінити до 1/4 борошна в будь-якому рецепті порошком конопляного протеїну, щоб збільшити вміст білка, клітковини, мінералів та корисного жиру. Також ви можете додати конопляний протеїн у смузі, мюслі, різні фруктові та овочеві салати.
ШОКОЛАДНО-КОНОПЛЯНА ВІВСЯНКА
Вівсянка – ідеальний сніданок у холодну погоду, і вона ніколи не набридає, адже існує так багато способів її приготувати! Каша з какао та бананом виходить гладкою та шоколадною. Конопляний протеїн додає страві ще більше корисних властивостей, які підтримують організм протягом дня.
ІНГРЕДІЄНТИ:
- вівсяні пластівці – 55 г
- конопляний протеїн – 1 ст.л.
- конопляне молоко – 250 мл
- какао-порошок – 1 ст.л.
- банан – ½ шт.
- шоколад тертий – на смак
- мигдальна паста – 1 ст.л.
- ядра конопель – 1 ч.л.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
- Заваріть вівсяні пластівці в 200 мл молока на середньому вогні (5 хвилин після закипання), часто помішуючи.
- Додайте конопляний білок, какао та решту молока (50 мл). Перемішайте та готуйте ще 5 хвилин.
- Перелийте кашу в миску, доповніть бананом, мигдальною пастою, тертим шоколадом та ядрами конопель.
Застосування для оздоровлення конопляного протеїну
Конопляний протеїн сприяє антиоксидантній активності, позитивно впливає майже на весь організм, уповільнює старіння. До того ж практично не має протипоказань.
- Опорно-рухова система. Сприяння набору та відновлення м’язової тканини. Зміцнення кісток, профілактика остеопорозу.
- Травна система. Поліпшення травлення. Відновлення мікрофлори кишківника, поліпшення перистальтики. Очищення печінки. Профілактика та лікування гельмінтозів.
- Нервова система. Підвищення стресостійкості. Благотворний вплив на зір. Седативний вплив та покращення якості сну.
- Кровоносна система. Зниження ризику серцево-судинних захворювань, закупорки артерій та високого тиску. Підвищення гемоглобіну та еластичності стінок судин.
- Покривна система. Поліпшення структури волосся та сприяння росту. Прискорення регенерації шкіри. Стимуляція синтезу колагену. Усунення сверблячки та сухості шкіри, допомога в лікуванні екземи.
- Ендокринна система. Прискорення обміну речовин. Нормалізація рівня цукру в крові. Профілактика цукрового діабету. Стабілізація ваги. Зміцнення імунітету.
Варто пам’ятати, що протеїн не є ліками, а лише підтримуючим засобом. Слідкуйте за самопочуттям після прийому препарату та консультуйтеся з фахівцями (дієтологами, терапевтами).
Особливості вживання та зберігання конопляного протеїну
- Для вагітних та годувальниць: необхідна консультація лікаря.
- Для дітей: не підходить.
- Зберігання: 6 місяців у сухому темному місці.
- Добова норма: 1 ст.л. на день, спортсменам допускається 2-3 ст.л.
Протипоказання конопляного протеїну
Індивідуальна непереносимість продукту, жовчнокам’яна хвороба. Може спричинити загострення хронічних патологій ШКТ.
Корисний склад конопляного протеїну
- Вітаміни: В1, В2, В3, С, Е.
- Біологічно значущі елементи: залізо, калій, кальцій, магній, марганець, мідь, фосфор, цинк.
- Жирні кислоти: омега-3, омега-6.
- Амінокислотний профіль: глутамінова кислота, аргінін, аспарагінова кислота, лейцин, серин, валін, гліцин, фенілаланін, аланін, лізин та ін.
- Корисні сполуки: фітостероли, хлорофіл, клітковина, токофероли.
Характеристики
- Білки 58 г на 100 г продукту
- Жири 14 г на 100 г продукту
- Вуглеводи 26 г на 100 г продукту
- Калорійність 350 Ккал на 100 г продукту
- Тип тари паперовий крафт-пакет
- Термін зберігання 6 міс. у сухому темному місці
- Країна походження насіння Україна
Більше товарів групи "Рослинна клітковина, шрот, макуха" в цьому розділі
Всі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Тип | Порошок |
Упаковка | Мішок паперовий |
Форма випуску | Порошок |
Вид протеїну | Конопляний протеїн |
- Ціна: 146 ₴/упаковка