Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
812 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Рижієве жорнове борошно з насіння рижію

86 /упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • Готово до відправки
Рижієве жорнове борошно з насіння рижію
Рижієве жорнове борошно з насіння рижіюГотово до відправки
86 /упаковка
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Рижієве жорнове борошно з насіння рижію

Рижієве жорнове борошно - лікувальна добавка для приготування корисних продуктів. Борошно рижію виготовляється методом подрібнення шроту, що залишається після приготування рижіевої олії методом холодного віджиму. Продукт зберігає всі поживні властивості та вітаміни. Борошно виходить з приємним свіжим запахом, трохи гіркуватим смаком, бежево-коричневим відтінком. Борошно з насіння рижію можна використовувати для врегулювання рівня цукру в крові та покращення роботи ШКТ.

Рижієве борошно має потужні антиоксидантні та антибактеріальні властивості, сприяє очищенню організму. Корисне людям із діабетом, проблемами ШКТ, онкологічними захворюваннями.

Насіння рижію має сильні антиоксидантні властивості, регулює обмін речовин організму, зміцнює імунітет. Містить незамінні жирні кислоти Омега 3 та Омега 6. Рудою складається на 40% з олії та на 30% з рослинного білка. За рахунок високого вмісту вітаміну Е продукт є потужним антиоксидантом, впливає на зміцнення серцево-судинної системи та ліпідного обміну. Рижій впливає на роботу серця – робить судини еластичними та нормалізує артеріальний тиск.

Натуральне борошно з насіння рижію, як і насіння рижію, має безліч корисних властивостей для здоров'я. Цей корисний продукт знижує рівень цукру в крові, здійснює профілактику серцево-судинних захворювань, контролює рівень холестерину, чинить антибактеріальну дію, покращує роботу шлунково-кишкового тракту, особливо підшлункової залози.

Особливості виробництва рижієвого жорнового борошна

Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва: від посіву насіння до розфасовки борошна.

  • Вирощування. Наш рижій росте далеко від великих міст і промислових підприємств. Мінеральні добрива, пестициди та інсектициди не використовуються.
  • Виробництво. Усе борошно виготовляється тільки у день замовлення. Покупець отримує свіже якісне борошно, зі збереженням усіх корисних властивостей. У виробництві використовується німецький жорновий млин з просіювачем, зроблений з екологічних матеріалів. Низька швидкість обертання корундово-керамічних жорен забезпечує збереження всіх корисних властивостей насіння.
  • Фасування. Свіже борошно пакується у крафтові паперові пакети.

Застосування в кулінарії рижієвого жорнового борошна

Борошно рижію використовується найчастіше в якості згущувача та трохи у випічці, особливо для приготування хліба і хрустких хлібців.

Добре доповнює смак салатів, супів, мюслі, котлет і паніровки. Поєднується з цибулею, горіхами, часником, грибами.

КОРЖІ З БОРОШНОМ РИЖІЮ

Коржі з додаванням рижієвого борошна підійдуть для тих, хто дотримується дієтичного харчування та хоче оздоровити організм. Готуються всього з 5 інгредієнтів, є більш корисною заміною хліба, добре зберігаються і поєднуються з різними добавками.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • борошно пшеничне цільнозернове – 200 г
  • рижієве борошно – 50 г
  • вода – 50 мл
  • сіль – щіпка
  • олія рослинна або топлене масло – 1 ст.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. У великій мисці змішати 2 види борошна та сіль. Поступово влити воду та замісити тісто.
  2. Додати олію чи масло, добре вимішати тісто до однорідного стану протягом 5-7 хвилин.
  3. Накрити тісто рушником і відкласти відпочивати 1-2 години.
  4. Коли воно настоїться – розрізати на 2 половинки, кожну розділити ще на кілька частин (в залежності від діаметра сковорідки).
  5. Розкачати кожен шматочок в тонкий пласт.
  6. Посмажити на сухій, добре розігрітій сковороді до рум'яності з двох сторін.
  7. Готові коржі можна додатково змастити олією.

Корисні властивості рижієвого жорнового борошна

Рижієве борошно має потужні антиоксидантні й антибактеріальні властивості, сприяє очищенню організму. Корисна людям з діабетом, проблемами ШКТ, онкологічними захворюваннями.

  • Кровоносна система. Профілактика захворювань серцево-судинної системи (атеросклерозу, ішемічної хвороби серця, стенокардії, гіпертонії, анемії, тромбофлебіту, варикозу). Надання еластичності судинам, зниження рівня "поганого" холестерину.
  • Ендокринна система. Регуляція рівня цукру в крові та ліпідного обміну. Стабілізація гормонального балансу.
  • Травна система. Налагодження роботи ШКТ. Користь при холециститі, цирозі печінки, жовчнокам'яній хворобі, гепатитах, гельмінтозі.
  • Статева система. Полегшення передменструального синдрому в жінок. Профілактика хвороб передміхурової залози у чоловіків.
  • Опорно-рухова система. Профілактика остеопорозу. Підтримання роботи м'язів.
  • Покривна система. Ефективність проти діатезу, нейродерміту, псоріазу, кропивниці.

Особливості вживання та зберігання рижієвого жорнового борошна

  • Для вагітних: у невеликих кількостях за відсутності протипоказань.
  • Для дітей: необхідно проконсультуватися з лікарем.
  • Зберігання: до 6 місяців у холодному місці, щоб уникнути згіркнення.

Протипоказання рижієвого жорнового борошна

Індивідуальна непереносимість.

Корисний склад рижієвого жорнового борошна

  • Вітаміни: E, A, D.
  • Біологічно значущі елементи: магній, калій, кальцій.
  • Корисні сполуки: жирні кислоти, токофероли, фосфоліпіди, стероли.
  • Клітковина та білок.

Характеристики

  • Білки   11,9 г на 100 г
  • Жири   2,6 г на 100 г
  • Вуглеводи   14,8 г на 100 г
  • Калорійність   222 Ккал на 100 г
  • Тип упаковки   паперовий крафт-пакет або мішок
  • Термін зберігання (рекомендований)   6 міс. у темному сухому місці при температурі від +4 до +18°С
  • Вирощено (вироблено)   власне виробництво
  • Країна походження зерна   Україна

 

Більше товарів групи "Борошно" можна переглянути в цьому розділі
Всі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

 

Характеристики
Основні
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
Термін придатності6 міс
Користувальницькі характеристики
Упаковка1 кг
КультураРудою
Інформація для замовлення
  • Ціна: 86 /упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner